Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

SZ Napredak

SZ Napredak

Stambena zadruga NAPREDAK je jedna od institucija sa najdužom tradicijom u Srbiji, u ovoj oblasti. Osnovana je 15. aprila 1974. godine i za tri decenije koristeći njene usluge i sadržaje rada, 12.500 zadrugara izgradilo je individualne stambene objekte. 

Ova institucija uspešno se bavila i izgradnjom stanova za tržište i bila jedan od bitnih činilaca edukacije gr...

Stambena zadruga NAPREDAK je jedna od institucija sa najdužom tradicijom u Srbiji, u ovoj oblasti. Osnovana je 15. aprila 1974. godine i za tri decenije koristeći njene usluge i sadržaje rada, 12.500 zadrugara izgradilo je individualne stambene objekte. 

Ova institucija uspešno se bavila i izgradnjom stanova za tržište i bila jedan od bitnih činilaca edukacije građana za stambenu izgradnju i razvoj stambene kulture u Kragujevcu. Pored 6000 individualnih stambenih objekata koji su izgrađeni uz učešće Zadruge, SZ Napredak je izgradila u Kragujevcu preko 29 višeporodičnih objekata sa 1345 stanova, neto površine 67100m2 u kolektivnoj gradnji i preko 100 lokala.

U periodu od 15. aprila 1974. godine pa do danas, za potrebe svojih zadrugara obezbeđene su lokacije za individualnu gradnju i iste delimično ili potpuno realizovane na lokacijama: Ćava, Stanovo, Maršić, Petrovac, Bresnica, Denino brdo, Šumarice, Sušički potok, Višnjak, Šljivarče, Beloševac, Jabučar, Divlje polje, Sunčani breg, itd.

Na ovim lokacijama gradilo je svoje individualne stambene objekte preko 8.500 naših zadrugara, a ukupna površina koja je građena od strane naših zadrugara prelazi 40 hektara građevinskog zemljišta.

Stambena zadruga "NAPREDAK" garantuje svojim kupcima pravnu sigurnost pri kupovini stanova i lokala, poštuje ugovorene rokove, odgovara za kvalitet izvedenih radova i vrši ugradnju materijala o najvišim standardima u građevinarstvu.

NAČELA NA KOJIMA SE ZASNIVA POSLOVANJE

1. objekti se grade na atraktivnim lokacijama

2. poštovanje svih zakonskih propisa u poslovanju, pri projektovanju i izgradnji objekta

3. izgradnja objekta počinje po dobijanju Građevinske dozvole i Prijave početka radova

4. mogućnost Kupca da učestvuje u projektovanju svog stana i izboru materijala za završne radove

5. primopredaja stanova se vrši posle Tehničkog prijema i dobijanja Upotrebne dozvole

6. nakon dobijanja Upotrebne dozvole  vrši se uknjižba objekta (svi do sada izgrađeni objekti su uknjiženi)

1974
Godina osnivanja

Sve zgrade SZ Napredak : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih