Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 2 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Kapije Zlatibora, Apartmansko naselje

Ћалдов пут, Златибор
od 82 720 - 116 160 €
od 1 595 € /m²

Investitor

Modern Design Construction doo
Projekti na prodaju: 1

Dodatne info

u izgradnji Status gradnje
3 spratnost
10 Broj stanova
trećeg kvartala 2019 Godina završetka gradnje
Broj stanova na prodaju 10
Kupovina na kredit Da
Tip parkinga Iznad zemlje
Lift putnički
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Da
Kalorimetar Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Vrsta poda Parket
Video nadzor Ne
Stolarija Drvo
Mogu se vršiti izmene prostorija Da

Lokacija

Ћалдов пут, Златибор
location image

O ovom projektu

LOKACIJA: Apartmansko naselje KAPIJE ZLATIBORA se nalazi na jugoistočnoj padini zlatiborskog naselja Sloboda, u mirnoj i ne previše naseljenoj zoni ovog turističkog mesta, na par minuta hoda od jezera (500m). Lokacija je idealna kako za stanovanje tako i za eventualno izdavanje u turističke svrhe.

TEHNIČKI OPIS: Arhitektonski koncept objekta se ogleda u funkcionalnosti, racionalnoj raspodeli prostora ali i u upečatljivosti, kako vizuelnog izgleda tradicionalnog stila, tako i najsavremenijim i najkvalitetnijim materijalima i standardima gradnje. Objekti su zidani termo blokovima, izolovani kamenom vunom (12). Fasada je kombinacija kamena (travertin), drveta i visokokvalitetnih fasadnih premaza obogaćena lameliranim termo-tretiranim gredama. Fasadna bravarija je prvoklasna, aluminijum- drvo, troslojno staklo punjeno argonom. Grejanje je etažno (Vaillant kotlovi) sa mogućnošću daljinskog uravljanja a u kupatilima je postavljeno podno grejanje. U odredjenom broju apartmana postoje kamini. Za kupatilsku galanteriju birani su najpoznatiji brendovi, dok je italijanska keramika zauzela mesto u kuhinjama i kupatilima. U ostalim prostorijama obezbedjen je hrastov brodski pod. Krov je pokriven bramac protector crepom. Naši objekti poseduju elemente pametne kuće ( kontrola grejanja, električne roletne, kontrola pristupa, daljinski video nadzor i sl.) Svaki apartman ima pripadajuće parking mesto. Sve ovo i jos mnogo toga stavljaju naše objekte u lux kategoriju sa visokim stepenom energetske efikasnosti. Objekti poseduju gradjevinsku dozvolu i svu neophodnu tehničku dokumentaciju. Apartmani u prva dva objekta su od 34m2 do 65m2, a cena je različita u zavisnosti od tipa apartmana.

Novosti

Cena je promenjena

9.7.2019.
Najmanja cena za kvadratni metar je promenjena od 1.760 € do 1.595 €. Ova cena vazi za 3-s. stranove sa povrsinom od 67 m?.
Sve novosti

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Kapije Zlatibora, Apartmansko naselje
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje