Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
IN STAN GRADNJA d.o.o.

IN STAN GRADNJA d.o.o.

IN STAN GRADNJA d.o.o.

Preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. je osnovano 2001. godine u Novom Sadu, gde već punih 19 godina predstavlja jedan od vodećih faktora koji doprinosi razvoju građevinske delatnosti - stanogradnje. Od osnivanja do danas, preduzeće se specijalizovalo u oblasti investiranja i pružanja usluga u izvođenju građevinskih radova u visokogradnji, kao i završnim građevinskim radovima. Prepoznavajući potrebe i zahteve kupaca, uz insistiranje na kvalitetu, ažurnosti, poštovanju rokova za završetak radova, kao i prihvatljivim cenama, preduzeće se u prethodnom periodu izborilo za svoje mesto na tržištu.

IN STAN GRADNJA d.o.o. posluje isključivo u pravcu poboljšanja kvaliteta svojih usluga i proizvoda koje nudi na tržištu, a sve u skladu sa međunarоdnim standardima ISO9001, ISO14001 i OHSAS18001, regulisanim pravno-zakonodavnim pitanjima, uknjiženim nepokretnostima i jasnom cenovnom politikom uz dodatne pogodnosti.

Kao najznačajniji segment delatnosti ističe se područje izgradnje stanova sa vrlo visokim tržišnim udelom u gradu Novom Sadu, sa naglaskom na dugogodišnju tradiciju, iskustvo i kvalitet.

Do sada stečena iskustva u izgradnji većeg broja stambenih jedinica, sopstvena tehnološka i projektna rešenja, inženjering i uvođenje noviteta, doprinose ispunjavanju zahteva za kvalitetom konačnog proizvoda i dugoročnoj usmerenosti ka apsolutnom zadovoljstvu potreba kupaca.

Takođe, u prilog činjenici da preduzeće IN STAN GRADNJA d.o.o. ispunjava sve zahteve modernog građevinarstva, prateći najnovija dostignuća iz oblasti kojom se bavi, govori i visoko obrazovan, profesionalan, obučen i odgovoran tim stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom.

Građevinski kapaciteti preduzeća u domenu visokogradnje i izrade završnih građevinskih radova, obuhvataju široku paletu usluga, imajući u vidu da isto raspolaže velikim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta, a koju čine najsavremenije mašine renоmiranih svetski poznatih proizvođača.

Poslovna aktivnost preduzeća IN STAN GRADNJA d.o.o. zasnovana je na deceniju ipo dugom iskustvu u izgradnji stambenih objekata. Bogato nasleđe već izgrađenih objekata, konstantno se dopunjava novim graditeljskim poduhvatima - objektima stembene i poslovne namene.

Vrednosti koje čine temelj poslovanja ove kompanije, i po kojima smo prepoznatljivi našim klijenitma, su:

  • kvalitet
  • pouzdanost
  • tačnost
  • kreativnost
  • brzina
  • doslednost
2001
Godina osnivanja
0 u prodaji od ukupno 0 prikazanih