Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Zenit d.o.o.

Zenit d.o.o.

 Kompanija „Zenit“ D.O.O. Kragujevac osnovana je 17.05.1990. god.

Kako je osnivač i vlasnik, Đurović Zoran aktivno učestvovao u porodičnim poslovima, čija je osnovna delatnost bila od samog osnivanja 1969. godine proizvodnja betonskih blokova namenjenih izgradnji građevinskih objekata, tako je od 1985. godine preuzeo i upravljanje istom zanatskom radnjom, da ...

 Kompanija „Zenit“ D.O.O. Kragujevac osnovana je 17.05.1990. god.

Kako je osnivač i vlasnik, Đurović Zoran aktivno učestvovao u porodičnim poslovima, čija je osnovna delatnost bila od samog osnivanja 1969. godine proizvodnja betonskih blokova namenjenih izgradnji građevinskih objekata, tako je od 1985. godine preuzeo i upravljanje istom zanatskom radnjom, da bi, kako je navedeno 17.05.1990. godine osnovao pravno lice – privredno preduzeće „Zenit“ Kragujevac, ul. Prve Internacionale br. 44. Docnijom Zakonskom regulativom preduzeće je transformisano u društvo sa ograničenom odgovornošću – D.O.O.

Privredno društvo „Zenit“ D.O.O. Kragujevac u počecima svog poslovanja bavilo se proizvodnjom građevinskog materijala, a kasnije građevinskim investicijama, koje su od 2006. godine naročito zastupljene. Plan Generalne Regulacije – PGR „Centar – Stara Varoš“ Kragujevac koji je donet i usvojen 2012. godine bio je osnov po kojem su investicione aktivnosti iz oblasti građevinskog sektora bile značajnije pokrenute a tako i „Zenit“-a, čija je osnovna delatnost usmerena na investicije u stanogradnji, odnosno izgradnji stambeno-poslovnih objekata i koja ima svoju stabilnu i poznatu projekciju investicija u narednih 10 godina.

„Zenit“ D.O.O. Kragujevac, svoje poslovno-investicione aktivnosti baziralo je u Gradu Kragujevcu, u ekstra zoni, pored Osnovnih škola, obdaništa, javnih ustanova, glavnih gradskih saobraćajnica, gradske uprave i neposredne blizine T.C. „Roda“ i T.C. „Lidl“. Prethodno izgrađeni stambeno-poslovni objekti:

- Kragujevac, Save Kovačevića 26A
- Kragujevac, Kumanovska 9
- Kragujevac, Save Kovačevića 20
- Kragujevac, Save Nemanjića 5

Lokacije za narednih 10 godina su sve poznate i ukupno podeljene na 5 faza, u proseku svaka po 50 stambenih jedinica.

VIZIJA

Cilj „Zenit“-a je svakako dugoročan rad i razvoj u sektoru investicija i izgradnji građevinskih objekata, odnosno stambeno-poslovnih objekata, pre svega, u gradu Kragujevcu i konstantnom podizanju kvaliteta konkurentnosti. Budući napredak „Zenit“-a, temelji se na jačanju postojećih i razvijanju novih kvalitativno konkurentnih prednosti. Svakodnevnim napornim radom, ulaže se veliki trud da se poboljša uspešnost poslovanja i sačuva ukazano poverenje. Naš je zadatak i konačan cilj da u očima naših poslovnih saradnika i svih kupaca budemo jako regionalno privredno društvo prepoznatljivo po svojim vrednostima:

- Izvrsnost nas čini najboljim.
- Inovativnošću menjamo standarde na bolje.
- Briga o ljudima, da žive bolje i kvalitetnije, je temelj našeg uspeha.

SERTIFIKATI:
U prethodnom periodu prepoznati smo kao jedan od poslovnih subjekata sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji. 

1
Broj sagrađenih zgrada
1990
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Zenit d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih