Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

WDA izgradnja

WDA izgradnja

Po čemu se razlikujemo? Po uspešnoj primeni novih tehnologija i materijala. Po ozbiljnom i profesionalnom pristupu. Po tome što imamo iskusne i pouzdane partnere. Naš cilj – sistematski razvoj projekata i pažljivo planiranje investicija, od početka do kraja – od studija opravdanosti, pa sve do predaje izgrađenih objekata kupcima.

Uložili smo naše višegodišnje iskustvo u moderan investicioni fond. Cilj nam je da gradimo napredne strukture, stambene i stambeno-poslovne objekte. Sve se koordiniše pomoću modernog menadžmenta, koji je uključen u sve faze realizacije projekta.

Godine 2005. je formirano privatno preduzeće „Wconsortium“ sa sedištem u Kosovskoj Gračanici kao biro za pružanje konsultantskih usluga u pripremi, planiranju i vođenju investicionih fondova u razvoju infrastrukture. U proteklih 12 godina uspešno je realizovano je preko 150 infrastrukturnih projekata različitih namena. Partneri sa kojima smo ostvarili saradnju bili su Svetska banka, UNDP, IOM, USAID, Evropska agencija za rekonstrukciju i razvoj, Fond za razvoj zajednica, EURed, Eptisa i drugi. Brižljivo odabran tim vrhunskih eksperata u različitim oblastima, gradio je iskustvo na realnim problemima i izazovima, uz uključivanje modernog i naprednog tehnološkog pristupa baziranog na strogim EU pravilima struke.

Godine 2012. je formirano preduzeće „WDA-Izgradnja“ sa sedistem u Nišu, ulica Elektronska 1/17, koje uspešno vodi Mr Viktor Đokić, dipl. ing. građ. Ozbiljan i profesionalan pristup, iskusni i pouzdani partneri rezultuju modernim arhitektonskim  rešenjima kroz primenu novih tehnologija i materijala.

Nudimo sve vrste usluga projektovanja objekata visokogradnje i hidrogradnje, individualnih i kolektivnih objekata za stanovanje, poslovnih i javnih zgrada, kao i uređenje eksterijera i enterijera, projektovanje vodovodnih i kanalizacionih sistema sa pratećim objektima, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, uređenje rečnih korita… Timovi inženjera sa dugogodišnjim iskustvom i pouzdani partneri rezultuju modernim i upotrebljivim sadržajima, vodeći pri tom računa o ekonomskom aspektu predloženih rešenja.

Usluge WDA izgradnje uključuju sve vrste usluga rekonstrukcije, adaptacije i uređenja unutrašnjih prostora, sa prethodnom pripremom projektnih rešenja. Saradnja sa pouzdanim grafičkim dizajnerima i arhitektama daje nam mogućnost da od Vašeg stana ili poslovnog prostora uradimo sve sto imate u planu. Naši provereni partneri će zajedničke zamisli realizovati u potpunosti prema pripremljenim planovima i crtežima, brzo, kvalitetno i efikasno.

WDA izgradnja pruža sve vrste konsultantskih usluga u realizaciji investicija, od pažljive analize opravdanosti predviđene investicije, pa sve do upotrebne dozvole i uknjiženja u javne knjige. Licencirani timovi inženjera sa dugogodišnjim iskustvom i pouzdani partneri uključuju se u stručni nadzor izgradnje u odgovarajućim fazama realizacije, zavisno od vrste i namene objekta. Tehnicki smo potpuno opremljeni da, zajedno sa razvijenom mrežom partnera, gradimo objekte različitih namena za treća lica, u skladu sa Zakonima EU koji regulišu datu oblast.

1
Broj sagrađenih zgrada
2005
Godina osnivanja

Sve zgrade WDA izgradnja : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih