Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 10 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Zlatibor 6

Andrije Jevremovića, Zlatibor, Srbija
Cena na upit

Dodatne informacije o zgradi - Zlatibor 6

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
24 Broj stanova
Etažno grejanje Grejanje
Kalorimetar Ne
Spratnost 3
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Iznad zemlje, Slobodna zona
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Terasa
Mogućnost povrata PDV-a
Mogućnost kupovine na kredit
Pločice
Hrast
Apartman
Parking mesto u dvorištu

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Zlatibor 6

Lokacija Zlatibor 6

Andrije Jevremovića, Zlatibor, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Zlatibor 6

Novogradnja Zlatibor

Investitor je firma STAN NEKRETNINE 011 DOO, koja u svom poslovanju najviše pažnje poklanja kvalitetu radova, a preporuke naših zadovoljnih kupaca su naš najbolji adut za prodaju stanova. Moderno projektovana zgrada spratnosti Pr+ 3 +Pk, sa završnom izradom od najkvalitetnijih materijala, pružiće kupcima najbolji komfor i uslove za svakodnevni život ili povremeni odmor. 

U planu je odlična izolacija zgrade, klima blok "Zorka" + stiropor 15 cm, potkrovlje je izolovano mineralnom vunom od 20 cm. Naglašavamo da su u našim objektima postavljamo izolaciju i unutar hodnika zbog kvalitetnije termo-zvučne izolacije. Takođe u stanovima na plafone se postavlja dodatna izolacija od knauf eko-vune debljine od 5-10 cm. Objekat sa sertifikatom energetske efikasnosti, energetski pasoš "C" razred. 

U objekat je predviđena ugradnja hidrauličnog lifta marke „Kleemann”. Planira se ugradnja hrastovog parketa I klase, kvalitetnih sobnih vrata ”Braća Marić ” sa CPL folijom. Ulazna vrata visokog kvaliteta, masivna blindirana sa oblogama od medijapana sa 12 tačaka zaključavanja. Vrlo kvalitetna 5-to komorna PVC stolarija sa aluminiskim termoizolovanim roletnama i komarnicima. Profili poznatog Nemačkog proizvođača "Inoutic", a okovi "Siegenia-Aubi". Poseban akcenat je na izboru kvalitetnog stakla koje je troslojnog tipa, niskoemisiono i punjeno argonom. Roletne su aluminijumske, a podizanje i spuštanje roletni je elektronsko. ​Kvalitetna španska i italijanska keramika, opremljena kupatila sa kvalitetnim sanitarijama, ugradni geberiti, konzolna - zidna wc šolja, lavabo sa ormarićima marke "Kolpa San", tuš kabine marke "Zomar", tuš baterije pozatog austrijskog proizvođača "Grohe". ​Zgrada će imati svoj parking u dvorištu. Na objektu će buiti postavljen video nadzor koji je moguće pratiti putem mobilnih telefona. Grejanje je etažnog tipa sa ugradnim kotlovima „Impro”, (kotlovi su noviji tip, ugrađuju se u zidove i ne zauzimaju prostor) i aluminiskim radijatorima. 

Postoji mogućnost postavljanja uređaja za kontrolu daljinskog grejanja putem aplikacije na mobilnom telefonu. Ugradnja sistema Salus IT 500 Kupcima kojima je to prva nekretnina, sleduje povraćaj PDV (10%). S obzirom na činjenicu da stan kupujete od pravnog lica, kupci su oslobađani od plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava u iznosu od 2,5%. Stan kupujete direktno od investitora, bez provizije. 

Za više informacija možete nas kontaktirati svakog radnog dana i subotom od 09:00 h do 19:00 h

Novosti Zlatibor 6

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

1.9.2020.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Zlatibor 6
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeća zgrada