Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Stambeni objekat kod Margera
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 53 projekata za Niš. Pretraži ih

Stambeni objekat kod Margera

Dečanska 3, Niš, Srbija
Cena na upit

Oglašivač

Informacije o zgradi - Stambeni objekat kod Margera

Status gradnje U izgradnji
Uknjiženo Da
Broj stanova 11
Grejanje Etažno grejanje
Kalorimetar Ne
Spratnost 5
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2023
Energetski pasoš Ne
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija projekta Stambeni objekat kod Margera

Dečanska 3, Niš, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Stambeni objekat kod Margera

Novoprojektovani objekat je kao stambeni objekat spratnosti (Po+P+4), sa 11 (jedanaest) stambenih jedinica. Objekat je projektovan kao jedna celina sa ulaznom partijom i svim potrebnim pratećim sadržajima za 11 stambenih jedinica (parking, ostave, potrebne tehničke prostorije).

Objekat se gradi po najnovijim standardima koji su propisani u građevinarstvu i prema svim uslovima energetske efikasnosti.

Temeljna ploča je izolovana savremenom hidroizolacijom u gabaritima cele površine, a oko samog objekta izrađena je drenaža tako da je objekat maksimalno hidroizolovan.

Ulaz u objekat je projektovan sa severne strane i pristupa mu se preko pešačkog prilaza sa trotoara u ul.Dečanskoj. U objekat se ulazi na koti +0.00m , a visiniska razlika od 1,20m na koliko se nalazi kota prizemlja je savladana sa sedam stepenišnih visina i podiznom platformom za osobe sa invaliditetom unutar gabarita objekta u prostoru vetrobrana.

  • Podrumska etaža sa namenom za parkiranje vozila (10 parking mesta), smeštaj stanarskih ostava (11 stanarskih ostava) i tehničkih prostorija.
  • Prizemlje se sastoji: ulazna partija sa vetrobranom, stepenišni prostor, hodnički prostor sa liftom i 2 stambene jedinice: Stan 1 - jednoiposobni, Stan 2 - trosobni
  • Prvi sprat se sastoji od 2 (dve) stambene jedinice (Stan 3 - četvorosobni, Stan 4 - trosobni), hodničkog prostora sa liftom i stepenišnim prostorom.
  • Drugi i treći sprat se sastoji od po 2 (dve) stambene jedinice (Stan 5 i 7 - četvorosobni, Stan 6 i 8 - trosobni), hodničkog prostora sa liftom i stepenišnim prostorom.
  • Četvrti sprat se sastoji od 3 (tri) stambene jedinice. Sve tri stambene jedinice su po strukturi dupleksi sa drugom etažom. Struktura stanova na IV spratu je sledeća: Stan 9 - dupleks sa 3 spavaće sobe, Stan 10 - dupleks sa 3 spavaće sobe, Stan 11 - dupleks sa 3 spavaće sobe.

Podovi stambenih delova objekta su “plivajući” sa postavljanjem 2cm podnog stiropora 25kg/m3 (ili stirodura) na pod i po obimu, sa izradom preko njega pvc membrane, lako-armirane cementne kosuljice i finalne obrade od granitne keramike i hrastovog parketa prve klase.

Grejanje i hlađenje svake stambene jedinice je nezavisno sa sistemom toplotne pumpe kao spoljnom jedinicomi i fancoil uredjajima i podnim grejanjem u određenim podnim površinama stanbenih jedinica.

Svaka stambena jedinica poseduje ,,Smart System’’ daljinske kontrole grejanja i hlađenja kao i kontrolu tople vode, kontrolu automatizovanih roletni, kontrolu određenog broja utičnica i rasvete (preko aplikacije), video kontrolu pristupa, video nadzor celog objekta.

Unutrašnja stolarija, sobna vrata, izrađena od visokokvalitetnog furnira kao završnice sa tvrdom ispunom (iverica).

Spoljna stolarija je od šestokomornih PVC Salamander profila u antracit boji sa troslojnim clime guard staklom, ispunjeni argonom i tri termo prekida sa visokim koeficijentom termičke izolacije.

Fasadni zidovi kao i zidovi između stanova zidani su termoblokovima.

Termoizolacija spoljnih zidova rađena je kamenom vunom i završnim akrilom sa dekorativnim elementima.

Novosti Stambeni objekat kod Margera

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Nove fotografije

1.7.2022.
Dodate su nove fotografije (1)
Vidi fotografije

Nov video

16.8.2021.
Dodat je nov video (1)
Vidi video

Nove fotografije

16.8.2021.
Dodate su nove fotografije (3)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Stambeni objekat kod Margera
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada