Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Milenović gradnja

Milenović gradnja

Milenović gradnja

Već deset godina se bavimo investicijama u izgradnji stanova i poslovnog prostora a pod imenom Milenović Gradnja poslujemo od 2006. godine.

Milenović Gradnja zapošljava preko 70 ljudi i iza sebe ima veliki broj izgradjenih kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora.

Vlasnik, direktor i osnivač firme Srdjan Milenović je svojom vizijom i organizacionim sposobnostima stvorio jedno respektabilno i pouzdano preduzeće koje kreira standarde u izgradnji stanova.

Milenović Gradnja je trenutno angažovana na tri gradjevinske lokacije i to Somborski Bulevar, ulica Kraljevića Marka i Durlan II dok je glavni fokus na gradilištu Somborska, na placevima koje je Milenović Gradnja otkupila na potezu ulica Gornjomatejevačka - novi Somborski bulevar.

Mi važimo za jednog od najpouzdanijih investitora u izgradnji stanova u gradu, dokaz za to su stotine porodica koje su pronašle svoj dom preko Milenović Gradnje.

4
Broj sagrađenih zgrada
2006
Godina osnivanja
7
Broj zgrada i dalje u prodaji