Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Milenović gradnja

Milenović gradnja

Milenović gradnja

Već petnaest godina se bavimo investicijama u izgradnji stanova i poslovnog prostora a pod imenom Milenović Gradnja poslujemo od 2007. godine.

Milenović Gradnja zapošljava preko 70 ljudi i iza sebe ima veliki broj izgradjenih kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora.

Vlasnik, direktor i osnivač firme Srdjan Milenović je svojom vizijom i organizacionim sposobnostima stvorio jedno respektabilno i pouzdano preduzeće koje kreira standarde u izgradnji stanova.

Milenović Gradnja je trenutno angažovana na sledećim gradjevinskim lokacijama i tu su Somborski Bulevar nastavak Jesenjinova, kod Palilulste rampe iznad Svetinikolske crkve i Čalije i na placevima koje je Milenović Gradnja otkupila na potezu ulica Gornjomatejevačka - novi Somborski bulevar.

Mi važimo za jednog od najpouzdanijih investitora u izgradnji stanova u gradu, dokaz za to su stotine porodica koje su pronašle svoj dom preko Milenović Gradnje.

2007
Godina osnivanja
2
Broj zgrada i dalje u prodaji