Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Kralja Milana IV Kragujevac
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 14 projekata za Kragujevac. Pretraži ih

Kralja Milana IV Kragujevac

Kralja Milana IV, Kragujevac, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Kralja Milana IV Kragujevac

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
27 Broj stanova
Podno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 6
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje, Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje trećeg kvartala 2021
Energetski pasoš Ima

Ostali stanovi u ovoj zgradi - Kralja Milana IV Kragujevac

Lokacija projekta Kralja Milana IV Kragujevac

Kralja Milana IV, Kragujevac, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Kralja Milana IV Kragujevac

Ovaj stambeno-poslovni objekat nalazi se u Kragujevcu, na uglu ulica Kralja Milana IV i Dalmatinske. Naselje Vašarište, i posebno njegov deo gde je objekat smešten, jedan je od trenutno najatraktivnijih delova grada, zbog izuzetno povoljne lokacije. Najrazličitiji sadržaji, naročito obrazovni, sportski, rekreativni i zdravstveni, nalaze se pored i blizu objekta – Mašinski i Prirodno-matematički fakultet, Medicinska, Ekonomska i Tehnička srednja škola, osnovna škola Jovan Popović, studentski dom, Veliki park i novi Kreativni park, otvoreni i zatvoreni bazeni, tereni za tenis, stadion “Čika Dača”, teretane, trim staza i naselje Šumarice, Kinički centar Kragujevac, prodavnice, restorani, i mnogi drugi. Svaki od ovih sadržaja nalazi se na najviše 10 minuta hoda. Sam centar grada udaljen je 1,5 km.

Spratnost objekta je Po+P+Gal.+5. Bruto površina objekta iznosi 3064 m2. Objekat je kombinacija savremenog i modernog dizajna i materijala vrhunskog kvaliteta.

U zgradi se nalazi ukupno 27 stanova i 3 lokala na prizemlju sa galerijom. Predviđena su parking mesta za svaki stan i lokal. Parking mesta ce biti raspodeljena na dvorište i na dve prostorije podzemne garaže. Putnički lift biće dostupan na svim nivoima zgrade, uključujući i podrumsku garažu i galeriju.

Sistem podnog grejanja biće sproveden kroz svaki stan i lokal, kao energent koristiće se prirodni gas. U kombinaciji sa italijanskom keramikom kao podnom oblogom, biće omogućeno efikasno i ekonomično grejanje, komfor, lako održavanje prostorija i estetski prijatniji prostor oslobođen radijatora. Za svaku prostoriju grejanje se zasebno podešava. Predviđena je i instalacija klima uređaja.

Projektom predviđena završna obrada je kombinacija “DEMIT” i ventilisane fasade i zastakljenih otvora. Ispuna će se raditi od energetski efikasnih klima blokova debljina 25 i 12 cm. Svi zidovi i podovi su adekvatno zvučno izolovani. Stolarija se predviđa od PVC šestokomornog profila, zastakljenog trostrukim niskoemisionim staklom ispunjenim helijumom. Profili se rade od ekološki podobnog materijala. Oblaganje fasadnih zidova radi se termoizolacijom od TP kamene vune ploča debljine 10cm.

Rok završetka objekta je avgust 2021. godine.

Da li imaš pitanje?
Kralja Milana IV Kragujevac
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada