Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Izgradnja R d.o.o.

Izgradnja R d.o.o.

Izgradnja R d.o.o.

 Firma je osnovana 1994. godine i poslovala je pod nazivom SR "IZGRADNJA inženjering", a od 2002.godine posluje pod nazivom GP. "IZGRADNJA R" d.o.o.

Od osnivanja do danas bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova, a od 1998. godine bavimo se i izgradnjom stanova i lokala za tržište. Prva smo privatna firma koja je počela da gradi stanove za tržište u Kragujevcu.

Do sada smo izgradili i prodali preko 800 stanova za tržište i svi naši objekti i stanovi su uknjiženi, i na tržištu nekretnina uspešno poslujemo već 26 godina.

U preduzeću su zapošljeni: 2 diplomirana inženjera arhitekture, 3 diplomirana građevinska inženjera, 2 građevinska tehničara, 1 diplomirani pravnik, 1 ekonomski tehničar.

GP. "IZGRADNJA R" d.o.o. sa dvadesetčetvorogodišnjim iskustvom i stručnim timom, na čelu sa vlasnikom preduzeća koji se više od 35 godina bavi projektovanjem i izvođenjem građevinskih radova, garantuje svojim kupcima kvalitet izvedenih radova na objektima za tržište, poštovanje datih rokova i pravnu sigurnost prilikom kupovine stanova.

Pored prodaje stanova i apartmana, kompanija "Izgradnja R" vlasnik je i hotela na Zlatiboru. Hotel "MONS" nalazi se na 1000m nadmorske visine pored Crkve u centru Zlatibora, u neposrednoj blizini jezera, kao i fudbalskih i teniskih terena. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, "MONS" predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

U sklopu hotela nalaze se 22 savremeno opremljena apartmana, od kojih su 3 studija za dve osobe, 16 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, apartmani sadrže i:

-Café Restoran sa letnjom baštom -Wellness SPA Centar
-Prostorija za masažu
-Teretana
-Konferencijska sala
-Dečija igraonica
-FUN Zona

Sve prostorije u Hotelu "MONS" pokrivene su brzim bežičnim internetom, što ga čini i mestom pogodnim za razne kongrese i seminare. Takođe, uz svaku rezervaciju dobija se pristup parking mestu koje se nalazi na posedu objekta.

1994
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Izgradnja R d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih