Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 98 projekata za Beograd. Pretraži ih

Humska

Humska 6, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Humska

Završeno Status gradnje
Da Uknjiženo
Podno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 4
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Humska

Humska 6, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Humska

Podaja stanova Beograd

Objekat spratnosti Po+Su+P+4+Ps u Humskoj 6, predstavlja novi stambeno-poslovni prostor na opštini Savski Venac. Svojim dizajnom prati trendove moderne arhitekture i predstavlja dominantnu fokusnu tačku novog fronta Humske ulice, što postavlja nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata.

Pešački i kolski pristup objektu je predviđen iz Humske ulice, a pogodna lokacija objekta omogućava pristup velikom broju linija gradskog prevoza, a ujedno i celom gradu.

Poslovni prostor je projektovan u prizemlju objekta i većim delom je orijentisan ka Humskoj ulici.

Stambeni deo objekta je podeljen na dva ulaza A i B, sa ukupno 65 stambenih jedinica različitih struktura: od jednoiposobnih do četvorosobnih stanova površine od 37.5 m2 do 136.17 m2. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani, funkcionalni sa optimalnim odnosom kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, što odlikuje osećaj privatnosti, udobnosti i osvetljenosti. Budući korisnici mogu da biraju stanove orijentisane ka uličnoj strani objekta kao i ka dvorišnoj mirnoj strani, prema svojim potrebama i meri.

Parkiranje je projektovano u podrumu i suterenu u okviru podzemnih garaža, dok je deo parkiranja ostvaren i na otvorenim parkinzima na parceli.

Objekat je izgrađen od najboljih i najkvalitetnijih materijala.

Za fasadu su korišćene dekorativne obloge od travertin kamena preko sendvič zidova, dok je stolarija od aluminijuma i drveta. Na ulazu u stanove se nalaze sigurnosna vrata od FunderMAX-a. Ispod troslojnih hrastovih podova se nalazi podno grejanje i hlađenje toplotnim pumpama, a keramika i sva sanitarije je proizvod keramike Porcelanosa.

Da li imaš pitanje?
Humska
Odeljenje za klijente
Zgrade koje će ti se možda svideti
Zgrade sa dodatnom ponudom
Sledeća zgrada