Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Home For You

Home For You

ISTORIJAT KOMPANIJE

Firma Home For You je osnovana 2017. godine sa ciljem izgradnje novih poslovno stambenih objekata. Ovo ne znači da je to početak rada u građevinskoj industriji za ljude koji su osnovali ovo preduzeće, naprotiv, mi posedujemo jako veliko iskustvo radeći predhodne projekte, kroz druga preduzeća.

Spajanjem firme Kvalitet Gradnja doo i Avala invest doo, odnosno njihovih vlasnika došlo je do formiranja firme Home For You i do kupovine ekskluzivne lokacije na Dedinju u ulici Humska br. 6.

Pomenute firme su izgradile veliki broj lokacija, vodeći računa samo o kvalitetu i zadovoljstvu svojih klijenata. Građene su lokacije na Karaburmi, Višnjičkoj Banji, Mirijevu, Vračaru, pa sve do Senjaka i Dedinja. Iza nas je ostao veliki broj zadovoljnih klijenata. Sada smo rešili da odemo korak dalje i unapredimo naše projekte spajanjem i kroz saradnju na zajedničkim projektima.

2017
Godina osnivanja

Sve zgrade Home For You : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih