Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 122 projekata za Beograd. Pretraži ih

Elixir Zvezdara

Matice Srpske 105, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Elixir Zvezdara

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
19 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 4
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima

Location of Elixir Zvezdara

Matice Srpske 105, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Elixir Zvezdara

STANOVI Beograd, Novogradnja

Objekat čini ukupno 43 stambene jedinice. Tehnička opremljenost i postignuta energetska efikasnost, oblikuju prostor Vašeg budućeg, savršenog doma. Različiti tipovi stanova pružaju mogućnost izbora stana koji upotpunosti odgovara na Vaše zahteve i potrebe stanovanja.


LOKALI (POSLOVNI PROSTORI)

Elixir Zvezdara u okviru kompleksa nudi dva lokala za izdavanje koji se prilagođavaju Vašim potrebama za rad. Lokali su smešteni u prizemlju sa prilazom iz ulice Matice srpske. Posebna vrednost ovih poslovnih prostora je izuzetno atraktivna lokacija opštine Zvezdara.


GARAŽE

Obezbedite sigurno mesto za čuvanje Vašeg autmobila i zaboravite na brigu o vremenskim uslovima. Ulazak u podzemnu garažu je preko rampe kojoj se pristupa iz ulice Matice srpske. Kompleks nudi 35 parking mesta u podzemnoj garaži i 21 parking mesta na otvorenom.


MODERAN I FUNKCIONALAN

Zavirite u Elixir Zvezdara objekat sa ukupno neto površinom 5296 m2. Zgrada ima 4 etaže koji su povezani sa dva lifta. Prostori Elixir Zvezdara kompleksa ispunjavaju visoke standardne funkcionalnosti i modernog dizajna. Spoj funkcionalnosti i moderno oblikovanog prostora omogućavaju korisniku prijatan boravak i kvalitetan život. Prilagodite budući dom svojim potrebama i probudićete čula za uživanje u svakom danu.


Stanovi i lokali Elixir Zvezdara kompleksa su projektovani tako da je prostor maksimalno iskorišćen i konforni za stanovanje i obavljenje svakodnevnih aktivnosti. Prostori su izgrađeni od materijala visokog kvaliteta koji garantuju trajnost i sigurnost. Obezbedite sebi konforan i kvalitetan dom. Elixir Zvezdara – Vaša nova adresa za srećan i udoban život.


TEHNIČKI OPIS


KONSTRUKCIJA

 • Temeljna ploča je od armiranog betona debljine 50 cm a kompletni temelji su
 • obezbeđeni šipovima.
 • Međuspratna konstrukcija je puna armirano betonska ploča debljine 22 cm sa predviđenom zvučnom izolacijom od 2 cm između spratova.
 • Krovna konstrukcija je ravan neprohodan krov sa svim neophodnim hidro itermo izolacijama. Krovni pokrivač je krovna bobičasta membrana. Debljina izolacije je 26 cm.


FASADA

Fasadni zidovi se zidaju kao demit fasada sa klima blokom od 30 cm (Klimabloc 30) proizvođača Zorka opeka doo Šabac. Na zidove ide termoizolacija debljine od 8 cm. Na mestima gde je debljina zida 25 cm postavlja se termoizolacija debljine 13 cm.


UNUTRAŠNJA STOLARIJA

 • Sigurnosna ulazna vrata vrhunskog kvaliteta.
 • Unutrašnja vrata duplošperovana sa ispunom, bele boje, sa pervajzima 8 cm.


SPOLJAŠNJA STOLARIJA

 • Spoljašnja stolarija na stanovima će biti od aluminijumskih profila braon boje (RAL 7016), zastakljena dvoslojnim termo staklom (niskoemisiono staklo, 4+16+4); ili od šestokomornih PVC profila sa aluminijskom oblogom sa spoljne strane (braon boja obloge ,RAL 7016) i sa PVC oblogom sa unutrašnje strane (tekstura drveta), zastakljena dvoslojnim termo staklom (niskoemisiono staklo, 4+16+4). Predviđene su roletne bez elektromotora.
 • Spoljašnja stolarija na lokalima i na stepeništu zgrade će biti od aluminijumskih profila braon boje (RAL 7016), zastakljena dvoslojnim termo staklom (niskoemisiono staklo, 4+16+4).


ZAVRŠNA OBRADA PODOVA

 • Podovi u stanovima su obrađeni hrastovim parketom I klase, lakiran sa dva sloja laka za parket.
 • Podovi u sanitarnim prostorijama obrađeni su keramikom I klase proizvođača Zorka keramika doo ili italijanskom i španskom keramikom istog kvaliteta i dizajna.
 • Podovi na lođama i terasama obrađeni su keramikom I klase proizvođača Zorka keramika doo Šabac ili italijanskom i španskom keramikom istog kvaliteta i dizajna.
 • Podovi na lođama i terasama obrađeni su keramikom I klase proizvođača Zorka keramika doo Šabac ili italijanskom i španskom keramikom istog kvaliteta i dizajna.SANITARIJA

 • U svim kupatilima su predviđene sanitarije extra kvaliteta, od nemačkog proizvođača Grohe ili švajcarskog proizvođača Laufen.
 • U svim kupatilima predviđeni su ugradni vodokotlići i električni bojleri od 80 litara


GREJANJE I HLAĐENJE

 • U svim stanovima su predviđeni aluminijumski ili panelni radijatori
 • U svim stanovima su predviđene klime LG, Midea, Gree ili sličnog proizvođača visokog kvaliteta

Novosti Elixir Zvezdara

Najmanja cena

8.6.2020.
Najniza cena stana u ovoj zgradi je promenjena i sada iznosi 138.006 €
Vidi sve tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Elixir Zvezdara
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada