Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 102 projekata za Beograd. Pretraži ih

Paunov Breg

Paunova 82, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - Paunov Breg

Status gradnje U najavi
Uknjiženo Uknjižba u toku
Grejanje Daljinsko grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 7
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a

Lokacija projekta Paunov Breg

Paunova 82, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Paunov Breg

Prodaja stanova Beograd, novogradnja 

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav Beograd i šumovitu Avalu, smešten je stambeno – poslovni kompleks Paunov Breg.


Svaki aspekt ovog stambenog naselja je pažljivo osmišljen kako bismo učinili dostupnim život u savremenom i funkcionalnom okruženju, a opet u ambijentu koji je bogat prirodom.


Svi objekti na Paunovom Bregu su izgrađeni prema važećim energetsko-efikasnim normama i ispunjava osnovne kriterijume i standarde zelene gradnje.


Atraktivno i savremeno arhitektnosko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksinalno je funkcionalna, a posebno smo se brinuli o organizaciji zajedničkih i zelenih površina.KONCEPT

PRIRODA


Ako se lepota jednog grada meri brojem parkova i šuma u njemu onda Paunov Breg predstavlja malu vazdušnu banju za sve one koji su željni svežeg vazduha i dodira sa prirodom. Odvojena od centra grada tankim izduženim pojasom listopadne šume (Banjičkom šumom) i sa druge strane planinom Avala obraslom listopadnom i četinarskom šumom čini pravu oazu prirodne lepote i čistog vazduha.


PROSTOR


Moderan višenamenski kompleks Paunov Breg, zahvaljujuci savremenom i nadasve kreativnom pristupu organizaciji prostora, oličenje je maksimalne fleksibilnosti stambenih jedinica. Na ovaj način korisniku je pružena fantastična mogućnost da utka deo sopstevnog sna u sam prostorni raspored svog budućeg stana.


KOMFOR


Vođeni idejom udobnosti, praktičnosti i prijatnosti stvorili smo idealan životni prostor za svačiji ukus, uz maksimalno iskorišćenje prostora i idealan odnos broja kvadrata i broja spavaćih soba. Uprkos manjem ili većem broju kvadrata, stilu dekoracije enterijera, modernom ili klasičnom, važno je da savršen stan treba da bude dom u kome ćete imati maksimalan osećaj udobnosti i komfora za trenutke opuštanja, uživanja i druženja sa porodicom i prijateljima.


ŽIVOT U HARMONIJI


Paunov breg je projekat koji dovodi u sklad okruženje sa energijom prostora, svojim prirodnim materijalima, teksturama i bojama. U njemu će vas životni prostor biti komforniji, zdraviji i harmoničniji.

Da li imaš pitanje?
Paunov Breg
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada