Pretraga
1 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №1
2 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №2
3 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №3
4 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №4
5 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №5
6 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №6
7 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №7
8 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №8
9 / 9
Paunov Breg - Slike projekta - Photo №9

Paunov Breg

CPI Projects d.o.o.
Premium
Cena stana (sa PDV-om)
od 45 450 - 138 850 €
Cena po m² (sa PDV-om)
od 1 387 € /m²
Proverena cena 21. januar
Godina završetka gradnje 2020

Lokacija

Bulevar JNA 2g, Beograd

Paunov Breg Parametri projekata

Terasa
Garaža
Parking
Parking mesto u garaži
Lift
putnički
Pogledaj više opcija

Paunov Breg Stanovi

Proverena cena 21. januar

O investitoru: CPI Projects d.o.o.

Godina osnivanja
2011
Dostupni objekti
1
Preuzmi dokumentaciju

O Paunov Breg

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav Beograd i šumovitu Avalu, smešten je stambeno – poslovni kompleks Paunov Breg.


Svaki aspekt ovog stambenog naselja je pažljivo osmišljen kako bismo učinili dostupnim život u savremenom i funkcionalnom okruženju, a opet u ambijentu koji je bogat prirodom.


Svi objekti na Paunovom Bregu su izgrađeni prema važećim energetsko-efikasnim normama i ispunjava osnovne kriterijume i standarde zelene gradnje.


Atraktivno i savremeno arhitektnosko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksinalno je funkcionalna, a posebno smo se brinuli o organizaciji zajedničkih i zelenih površina.KONCEPT

PRIRODA


Ako se lepota jednog grada meri brojem parkova i šuma u njemu onda Paunov Breg predstavlja malu vazdušnu banju za sve one koji su željni svežeg vazduha i dodira sa prirodom. Odvojena od centra grada tankim izduženim pojasom listopadne šume (Banjičkom šumom) i sa druge strane planinom Avala obraslom listopadnom i četinarskom šumom čini pravu oazu prirodne lepote i čistog vazduha.


PROSTOR


Moderan višenamenski kompleks Paunov Breg, zahvaljujuci savremenom i nadasve kreativnom pristupu organizaciji prostora, oličenje je maksimalne fleksibilnosti stambenih jedinica. Na ovaj način korisniku je pružena fantastična mogućnost da utka deo sopstevnog sna u sam prostorni raspored svog budućeg stana.


KOMFOR


Vođeni idejom udobnosti, praktičnosti i prijatnosti stvorili smo idealan životni prostor za svačiji ukus, uz maksimalno iskorišćenje prostora i idealan odnos broja kvadrata i broja spavaćih soba. Uprkos manjem ili većem broju kvadrata, stilu dekoracije enterijera, modernom ili klasičnom, važno je da savršen stan treba da bude dom u kome ćete imati maksimalan osećaj udobnosti i komfora za trenutke opuštanja, uživanja i druženja sa porodicom i prijateljima.


ŽIVOT U HARMONIJI


Paunov breg je projekat koji dovodi u sklad okruženje sa energijom prostora, svojim prirodnim materijalima, teksturama i bojama. U njemu će vas životni prostor biti komforniji, zdraviji i harmoničniji.

Vesti

Vesti: 1 - 3 / 5

Najmanja cena

22.1.2019.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 45.450 €.
Vidi sve tlocrte

Novi tlocrti

22.1.2019.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

28.11.2018.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

Prijavi se da bi glasao
Klikni na zvezdicu da oceniš
5
/ 5
CPI Projects d.o.o.
Odeljenje za klijente

Zatraži poziv

Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Najbolje lično iskustvo
Srednje korisničko iskustvo
Loše korisničko iskustvo