Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 45 projekata za Beograd. Pretraži ih

Paunov Breg

Bulevar JNA 2g, Banjica, Beograd
od 68 500 - 160 600 €
od 1 190 € /m²

Investitor

CPI Projects d.o.o.
Projekti na prodaju: 1

Dodatne info

7 spratnost
prvog kvartala 2020 Godina završetka gradnje
Kupovina na kredit Da
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Lift putnički
Grejanje Daljinsko grejanje
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Uknjižba u toku
Kalorimetar Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Vrsta poda Parket
Video nadzor Ne
Stolarija PVC
Mogu se vršiti izmene prostorija Ne
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a

Lokacija

Bulevar JNA 2g, Banjica, Beograd
location image

O ovom projektu

Nadomak centra, u ambijentu koji okružuje priroda, na mestu sa kojeg se pruža pogled na čitav Beograd i šumovitu Avalu, smešten je stambeno – poslovni kompleks Paunov Breg.


Svaki aspekt ovog stambenog naselja je pažljivo osmišljen kako bismo učinili dostupnim život u savremenom i funkcionalnom okruženju, a opet u ambijentu koji je bogat prirodom.


Svi objekti na Paunovom Bregu su izgrađeni prema važećim energetsko-efikasnim normama i ispunjava osnovne kriterijume i standarde zelene gradnje.


Atraktivno i savremeno arhitektnosko rešenje primenjeno je na sve nivoe organizacije prostora. Unutrašnjost svake stambene jedinice maksinalno je funkcionalna, a posebno smo se brinuli o organizaciji zajedničkih i zelenih površina.KONCEPT

PRIRODA


Ako se lepota jednog grada meri brojem parkova i šuma u njemu onda Paunov Breg predstavlja malu vazdušnu banju za sve one koji su željni svežeg vazduha i dodira sa prirodom. Odvojena od centra grada tankim izduženim pojasom listopadne šume (Banjičkom šumom) i sa druge strane planinom Avala obraslom listopadnom i četinarskom šumom čini pravu oazu prirodne lepote i čistog vazduha.


PROSTOR


Moderan višenamenski kompleks Paunov Breg, zahvaljujuci savremenom i nadasve kreativnom pristupu organizaciji prostora, oličenje je maksimalne fleksibilnosti stambenih jedinica. Na ovaj način korisniku je pružena fantastična mogućnost da utka deo sopstevnog sna u sam prostorni raspored svog budućeg stana.


KOMFOR


Vođeni idejom udobnosti, praktičnosti i prijatnosti stvorili smo idealan životni prostor za svačiji ukus, uz maksimalno iskorišćenje prostora i idealan odnos broja kvadrata i broja spavaćih soba. Uprkos manjem ili većem broju kvadrata, stilu dekoracije enterijera, modernom ili klasičnom, važno je da savršen stan treba da bude dom u kome ćete imati maksimalan osećaj udobnosti i komfora za trenutke opuštanja, uživanja i druženja sa porodicom i prijateljima.


ŽIVOT U HARMONIJI


Paunov breg je projekat koji dovodi u sklad okruženje sa energijom prostora, svojim prirodnim materijalima, teksturama i bojama. U njemu će vas životni prostor biti komforniji, zdraviji i harmoničniji.

Skini ZIP

Novosti

Najmanja cena

3.6.2019.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 68.500 €.
Vidi sve tlocrte

Najmanja cena

3.6.2019.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 67.050 €.
Vidi sve tlocrte

Najmanja cena

22.1.2019.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 45.450 €.
Vidi sve tlocrte
Sve novosti

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

5
/ 5
Da li imaš pitanje?
Paunov Breg
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje