Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Buk Promet DOO

Buk Promet DOO

 U početku je preduzeće obezbjeđivalo posao za oko 30-tak zaposlenih. Godinama, preduzeće se razvijalo, tako da danas obezbjeđuje posao za oko 250 uposlenika različitih obrazovnih profila. Sa uposlenim viskostručnim kadrovima otvoreni smo prema novim tehnologijama, metodama i načinima učenja i usavršavanja projektovanja i izgradnje. Širok je spektar djelatnosti kojima s...

 U početku je preduzeće obezbjeđivalo posao za oko 30-tak zaposlenih. Godinama, preduzeće se razvijalo, tako da danas obezbjeđuje posao za oko 250 uposlenika različitih obrazovnih profila. Sa uposlenim viskostručnim kadrovima otvoreni smo prema novim tehnologijama, metodama i načinima učenja i usavršavanja projektovanja i izgradnje. Širok je spektar djelatnosti kojima se bavimo: visokogradnja, niskogradnja, hidrogradnja, projektovanje i proizvodnja materijala te smo tako stvorili prepoznatljiv brend koji nas svojom kvalitetom izdvaja kao prepoznatljivu građevinsku firmu koja može odgovoriti na sve zahtjeve. 

1974
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Buk Promet DOO : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih