Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
BAU SISTEM d.o.o.

BAU SISTEM d.o.o.

BAU SISTEM d.o.o.

Bau sistem d.o.o. je porodična firma osnovana 2005 godine u nišu. Bavimo se izgradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora iz sopstvene proizvodnje. Svojim uzornim poslovanjem, od svog osnivanja do danas, beležimo uspehe na svim poljima i konstantan rast i razvitak. U svom radu, pratimo i primenjujemo najkvalitetnije, testirane građevinske materjale renomiranih proizvo...

Bau sistem d.o.o. je porodična firma osnovana 2005 godine u nišu. Bavimo se izgradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora iz sopstvene proizvodnje. Svojim uzornim poslovanjem, od svog osnivanja do danas, beležimo uspehe na svim poljima i konstantan rast i razvitak. U svom radu, pratimo i primenjujemo najkvalitetnije, testirane građevinske materjale renomiranih proizvođača iz zemlje i inostranstva. Dostignuti kvalitet i veliki broj zadovoljnih kupaca predstavljaju dokaz ispravnosti naše poslovne politike ali i obavezu daljeg usavršavanja i ulaganja u sopstvene razvojne planove.

Stanove koje gradi Bau Sistem d.o.o Nis, kategorisemo u C kategoriju (100kWh/m2/god.) Sto predstavlja optimalnu vrednost imajuci u obzir cenu izgradnje objekta A+ kategorije (koju nas prosecni kupac ne moze podneti).Stanovi ove kategorije svojim vlasnicima mogu ustedeti od 60e do 1.100e na godisnjem nivou(u zavisnosti od povrsine i izabranog energenta),u odnosu na prosek u nasoj okolini.Ovakvi stanovi su pored niskih eksplotacionih troskova jos i komforniji,klima im je udobnija i leti i zimi. 

1
Broj sagrađenih zgrada
2005
Godina osnivanja

Sve zgrade BAU SISTEM d.o.o. : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih