Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Avenija kompleks doo

Avenija kompleks doo

Avenija kompleks doo

 

  • Naša misija je da svojom kompletnom ponudom visoko kvalitetnih usluga u oblasti projektovanja i inžnjeringa uvek budemo na usluzi klijentima. Oslanjamo se na visoku profesionalnost zaposlenih i njihovu privreženosti stalnom podizanju nivoa kvaliteta proizvoda i usluga
  • Što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski projekat koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, lepotu i vrednost projekata kako bi se dugoročno održali na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije. Danas je teško biti drugačiji u moru ponude oko nas, ali treba biti kreativan i inovativan, čemu svedoče naša ostvarenja. 
  • Naša misija je: srce i duh uneti u svaki korak na putu do finalnog projekta i usluge jer samo tako uspeh je zagarantovan.
  • Zajedničkim snagama našeg kolektiva, timskim radom i pozitivnom energijom ostvarujemo san, a to je dobro obavljen posao svaki dan. Ulaganjem u najnoviju tehnologiju, ukupna znanja, marketing uz stalnu komunikaciju sa klijentima, ponuda naših usluga je izvanredna i daje nam prednost. Vizija nam je predstaviti se svetskom tržištu i stvoriti mrežu inostranih partnera, te ostvariti jedinstvenu prepoznatljivost na globalnom nivou.
  • Uz visoki radni moral koji posedujemo, motivisani smo i otvaramo vidike ka novim idejama, znanjima i iskustvima. Koristimo iskustva a savremenim metodama uvođenja isplativih novina upravljamo poslovnom rizikom I svodimo ga na minimum.
2006
Godina osnivanja
0 u prodaji od ukupno 0 prikazanih