3-etažna kuća na prodaju, Mećavnik, 310.000€, 550m²

undefined
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 29 dana

310.000 €
550 m² 3 etaže uknjiženo
MećavnikMokra Gora, Tara

Cena:
310.000 €
Cena po m2:
564 € / m2
Tip:
Samostalna kuća
Površina:
550 m²
Broj etaža:
3-etaže
Broj soba:
9 soba
Plac:
8a plac
Uknjiženost:
uknjiženo
Grejanje:
etažno grejanje
Stanje:
luksuzno
Infrastruktura:
dvorište, podrum, terasa
Unutrašnje prostorije:
kupatila (3+), toaleti (3+), kuhinja, ostava
Opremljenost:
Kanalizacija
Oglas proveren:
pre 29 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Mokra Gora, Park prirode, proglašena za najbolje turističko selo na svetu, od strane UNWTO, prostire se izmedju planina Tare i Zlatibora, kojom protiču najlepše reke, Beli i Crni Rzav, reka Kamešina, kao i reka Šargančica, koja protiče pored same nepokretnosti, a Šarganska osmica, stara pruga, pravi pravilnu osmicu i čini ovaj park nestvarno lepim. Na samom brdu, nalazi se etno selo "Mećavnik", koji je izgradio naš istaknuti umetnik Emir Kusturica, gde se pored netaknute prirode, može naći domaća hrana, kupiti suveniri, dočekati vas ljubazni domaćini. U selu se organizuju sada već svetski poznati Medjunarodni filmski i muzički festivali. Iznad etno sela "Mećavnik", je ski-centar, sa dva izgradjena hotela.

Istočno od Mokre Gore, prostire se selo Kremna, nadaleko poznato po prorocima Tarabićima.

Nepokretnost se nalazi u samom srcu Mokre Gore, na tromedji izmedju Drvengrada, udaljenog oko 2km, od nepokretnosti, glavne stanice Šarganske osmice "Jatare", udaljene oko 3km i izvora Bele vode, koja pripada grupi retkih alkalnih voda, gde je sagradjena i crkva Sv. Jovana Krstitelja, udaljene svega 1km od nepokretnosti.

Nepokretnost se nalazi na placu površine 8,75 ari, na kom se nalazi i brvnara površine 45m2, dok površina nepokretnosti iznosi 490m2. Čine je tri nivoa, te svaki nivo ima zaseban ulaz, što ovu nepokretnost čini pogodnom za obavljenje turističko-ugostiteljske delatnosti. Prvi nivo (prizemlje), sadrži 3 sobe, od toga 2 sa kupatilom, veliki dnevni boravak (predvidjen za restoran), veliku kuhinju sa prostorom za ostavu, kao i 2 wc-a. Drugi nivo (prvi sprat) sadrži 3 sobe, 1 kupatilo, hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i garažu sa kotlarnicom (32m2). Duž celog nivoa, prostire se velika, natkrivena terasa. Treći nivo (drugi sprat), sadrži 3 sobe sa kupatilima, hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, sa izlaskom na natkrivenu terasu. Sa ovog nivoa, moguć je ulazak na tavan, koji se prostire dužinom cele površine nepokretnosti. Napominjem, da se ulazi za drugi i treći nivo, nalaze u istom nivou (vrata do vrata). Takodje, nepokretnost poseduje betoniran i ogradjen parking prostor, površine 100m2.

Nepokretnost je zidana giter blokovima. Prvi nivo ima 3 vrste izolacije i obložen je klesanim kamenom. Druga dva nivoa su radjena demit fasadom od 10cm. Terase su ogradjene gelenderima od kovanog gvoždja. Sprovedena je struja, voda i kombinovano grejanje na struju, ili čvrsto gorivo.

Nepokretnost je privatna svojina sa obimom udela 1/1, uknjižena, bez tereta.

Nepokretnost je idealna za poslovni ili stambeni objekat.

Agencijska provizija 4%

Kontakt: Željko 063/80 95 845


Stambeni krediti

*Kalkulator je informativnog karaktera.

Da li sam kreditno sposoban?

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Tara

undefined564 € /m²
416 € /m²1.185 € /m²1.954 € /m²

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

3-etažna kuća za prodaju, uknjižena, Mokra Gora, 550 m2. Stanje - luksuzno, Etažno, ima terasu, ima kupatilo, ima toalet.

Reklama
Reklama
310.000 €
LK nekretnine PLUS