Poljoprivredno zemljište na prodaju, Slankamen, 24.000€, 27a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 28 dana

24.000 €
Poljoprivredno zemljište 27 a uknjiženo
SlankamenSlankamenački Vinogradi, Okolne lokacije, Inđija

Cena:
24.000 €
Cena po aru:
889 € / a
Tip:
poljoprivredno zemljište
Površina:
27 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Oglas ažuriran:
pre 28 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Slankemen 27 ari, POGLED Dunav, struja

Prodajem plac u Slankamenu (gradjevinsko zemljište), površine 27,12 ari, pogled prema Dunavu, u blizini (ispod) vinarije Šapat. Plac je upisan kao građevinsko zemljište izvan građevinskog područja (dozvoljena gradnja). Plac je blagog trapezoidnog oblika, oko 30mx90m. Prošlog leta je urađena obnova granica parcele (omeđivanje) od strane ovlašćenog geometra - Geo-In agencije. Pijaća voda je stigla na susedni plac (50m), voda je bunarska sa 200m, priključenje je 1000-2000 Eur, dalje plaćanje po potrošnji.

Vlasnik, bez ikakavog tereta - UKNJIŽENO 1/1. Plac je u porodici preko 50 godina. Na njemu se nalaze 6-7 većih stabala oraha i badema, višnja . ..

 • Širok POGLED ka Dunavu, u daljini 10-15 kilometara se vidi Titel, i oko njega polja i šume . .. - Nalazi se na prilično blagoj padini, što je inače retkost u tom delu, jer su tu placevi obično strmi. Ima uvedenu struju. Na placu se nalazi i mala metalna kućica skinuta sa broda/šlepa, i spuštena na temelje. Veličine je 30-ak m2. Ukoliko se rešite da nešto zidate, da bi ubrzali proces, kućica može da posluži za smeštaj radnika, opreme i sl. Kućica je mala, skromna, za skloniti se od kiše, spremiti hranu, prespavati . .. ali nije za živeti u njoj. U njoj niko nije boravio 20-ak godina.

 • Voda se rešava bunarom, rezervoarom, ili dovođenjem sa obližnjih komšijskih priključaka. Plac ima i sept. jamu koja nikada nije korištena.

 • Plac je u fazi završnog sređivanja, treba još da se odnese posečeno rastinje i da se izvade panjevi sa korenjem starih već posečenih stabala.

 • Kome znači, na površini celog placa, poslednjih 30-tak godina sigurno ništa nije prskano, nijedna voćka ili nešto drugo.

 • Od Beograda se stiže za 45-60 min. auto putem BG-Inđija pa posle odličnim novim putem do Novog Slankamena i onda se tek povaljanim asfaltnim putem popnete na brdo, prođete spomenik (Spomenička ulica) i 200m pre vinarije Šapat se takođe tek povaljanim asfaltom spuštate desno prema Dunavu. Pogledati Gmap sliku u prilogu, plac je označen kao PLAC STOJANOVIĆ.

 • Podaci iz Ekatastra:
  Потес / Улица: ПОЧЕНТА
  Број парцеле: 510
  Површина m² : 2712
  Број листа непокретности: 796
  Број дела: 1
  Врста земљишта: ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ (И. Г. П. )

 • CENA: 24 000 EUR

Reklama

Vukan StojanovicVukan Stojanovic avatar
na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Poljoprivredno zemljište za prodaju, Slankamenački Vinogradi, 27 a, uknjiženo.

Reklama
Reklama
Vukan Stojanovic