Građevinsko zemljište na prodaju, vikend naselje, 35.000€, 44a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 7 dana

35.000 €
Građevinsko zemljište 44 a uknjiženo
vikend naseljeNovi Slankamen, Okolne lokacije, Inđija

Cena:
35.000 €
Cena po aru:
795 € / a
Tip:
građevinsko zemljište
Površina:
44 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Oglas ažuriran:
pre 7 dana
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Plac u Slankamenu-44 ara sa malom vikendicom i prelepim krajolikom
Ukoliko Vam kažemo da je mesto gde se nalazi ovaj plac kao i njegov oblik predivna padina na kojoj imate dovoljno mesta da osmislite Vasu vikend oazu onda eto razlog više da čujete o čemu se radi…

Plac se nalazi u katastarskoj opštini Novi Slankamen u vikend naselju , na lokaciji poznatoj po mnoštvu dobrih vinarija, odličnoj poziciji i mestu koje poslednju godinu doživljava pravu ekspanziju.

Plac je ukupne površine 4475 m2, pravougaonog oblika sa neverovatnih 54 metra fronta do puta i sa malim nagibom
Do placa se dolazi kada sa glavnog magistralnog puta Slankamen – Krčedin skrenete prema Slankamenačkom bregu kroz voćnjake i vinograde nekih 850 m poljskim ali dosta dobrim putem.

Plac je gradjevinski i nalazi se u vikend zoni gde je moguća izgradnja vikend kuća do 150 m2 u osnovi (prizemlje, suteren i potkrovlje).S obzirom da plac čine dve jednake parcele moguća je izgradnja dve vikend kuće sa istim uslovima gradnje…

Lokacija nije gusto naseljena, pogled Vam nikada ne može biti zaklonjen, a sa placa se pruža pogled na Srem i okolne vinograde i voćnjake a obzirom da je kraj poznat po vinogradarstvu i voćarstvu idealna prilika da spojite lepo i korisno.

Na placu se nalazi stara vikend kuća verovatno iz predratnog vremena vrlo interesantne arhitekture i istorije (po kazivanju meštana najstarija seoska kafana na bregu).

Vikendica je komplet za renoviranje i nije uslovna ali bi sa zadržavanjem tog arhitektonskog šarma iz tog vremena mogla biti lepo uklopljena u ovaj predivan ambijent.

Moguć je priključak na struju (bandera ispred placa), vodu rešavate kopanjem bunara ili sistemom za tehničku vodu.

Ako ste rešili da imate svoje parče zemlje sa potencijalom da napravite vikendicu, zasadite neko voće, baštu ili želite jednostavno mesto za uživanje, ovo je svakako naša preporuka.

Za sve detalje o prodaji ovog placa kontaktirajte nas, rado ćemo Vam objasniti sve njegove prednosti i pokazati na terenu.

Real House ekskluzivni posrednik za prodaju placa.

Reklama

Svi oglasi - Real House Nekretnine Real HouseReal House avatar
8 godina na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Građevinsko zemljište za prodaju, Novi Slankamen, 44 a, uknjiženo.

Reklama
Reklama
Real House Nekretnine
8 godina na 4zida