Građevinsko zemljište na prodaju, Gradske lokacije, 1.500.000€, 190a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 20217 • Proveren: pre 4 meseca

1.500.000 €
Građevinsko zemljište 190 a uknjiženo
Gradske lokacijeGradske lokacije, Stara Pazova

Cena:
1.500.000 €
Cena po aru:
7.895 € / a
Tip:
građevinsko zemljište
Površina:
190 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Šifra oglasa:
20217
Oglas ažuriran:
pre 4 meseca
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Zemljište sa projektom i građevinskom dozvolom za 11.800m2 na idealnoj lokaciji - u centralnoj industrijskoj zoni na teritoriji Stare Pazove. U ovoj zoni postoji veliki broj firmi koje se bave logistikom i transportom. Odličnog je položaja s obzirom da je u blizini glavnih saobraćajnica, železnice, luke na Dunavu, kao i aerodroma Nikola Tesla. Predmet prodaje je, pored zemljišta, i pravno lice koje je vlasnik istog, a koji za predmetno zemljište ima i završen detaljan projekat za izgradnju distributivnog centra visoke klase i modernog dizajna, a koji karakteriše visok nivo kvaliteta i funkcionalnosti. Površina građevinskog zemljišta iznosi 19.000m2, objekat bi u osnovi trebalo da ima 8000m2, dok se iznad nalaze četiri sprata po 950m2. Spratovi bi bili međusobno povezani putničkim panoramskim liftovima, teretnim hidrauličnim liftovima, kao i stepeništem.
Po projektu, skladišni deo odvojen je od upravnog. Kapacitet širokohodnog skladišta je 10.000 paletnih mesta, dok je kapacitet uskohodnog skladišta 13.000 paletnih mesta. Objekat ukupno ima 22 pretovarne rampe, 70 parking mesta za automobile, kao i 16 parking mesta za kamione.
Objekat je modularno planiran, tako da postoji mogućnost više različitih zakupaca, koji bi imali potpuno odvojene ulaze, upravne delove, zasebna skladišta, kao i pretovarne rampe.
Postoji priljučak je na gasnu mrežu, kanalizaciju, planiran je sistem centralnog hlađenja, sprinkler system za gašenje požara, pokrivenost led rasvetom.
Izvršena je prijava radova, plaćena naknada za komunalno opremanje, a izdato je i rešenje o kućnom broju. Potrebna investicija za objekat po projektu je oko 6-7 miliona eura. Objekat je moguće izgraditi u četiri faze, a očekivani povrat novca je za maksimum 10 godina što ga čini izuzetnom investicijom. Ag. prov 2%
ID oglasa: 20217.

Reklama

Svi oglasi - Eminent nekretnine Eminent NekretnineEminent Nekretnine avatar
9 godina na 4zida

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Građevinsko zemljište za prodaju, Gradske lokacije, 190 a, uknjiženo.

Reklama
Reklama
Eminent nekretnine
9 godina na 4zida