Poljoprivredno zemljište na prodaju, Belilo, 149.000€, 140a

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: nema • Proveren: pre 2 meseca

149.000 €
Poljoprivredno zemljište 140 a uknjiženo
BeliloBelilo, Okolne lokacije, Sremski Karlovci

Cena:
149.000 €
Cena po aru:
1.064 € / a
Tip:
poljoprivredno zemljište
Površina:
140 a
Uknjiženost:
uknjiženo
Oglas ažuriran:
pre 2 meseca
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Zemljište u Sremskim Karlovcima za turizam, poljoprivredu ili investicija za budućnost
Kada kupujete nekretninu važno je prepoznati njen potencijal. Ovo je upravo takva nekretnina, za kupca koji će znati prepoznati priliku.

Zemljište u Sremskim Karlovcima koje predstavljamo ovom prilikom nalazi se na potesu Ešikovac. Kada bi iz centra Karlovaca krenuli put Stražilova i došli u deo koji se zove Belilo, na desnu stranu od glavnog asfaltnog puta prostire se zemljište o kome govorimo u ovom oglasu.

Blaga padina okružena voćnjacima i vinogradima, tik uz naseljeno mesto, pravi raj u prirodi.

Zavidna površina od 13828 m2,sastavljeno od 8 parcela, čini jednu celinu, jedno imanje.

Zemljište je poljoprivredno i pruža različite mogućnosti korišćenja, baš onako kako smo napomenuli na samom početku, za turizam, poljoprivredu ili investiciju za budućnost.

Za turizam

S obzirom da se radi o površini koja je veća od jednog hektara, moguća je gradnja objekata namenjenih turizmu (formiranje atraktivnog turističkog kompleksa). Vinski podrumi kao turistički objekti, objekti za izdavanje, sve popularniji gampling ili nešto slično. Na ovoj lokaciji u okolini ima već nekoliko reprezentativnih turističkih objekata, a kako su oni sređeni i šta nude možete videti na ovim linkovima:

Gampling Sremski Karlovci
Vila Fruska

Ovakvih i sličnih objekata je mnogo u Karlovcima ali i potreba za njima je ogromna.

U svrhe turizma ukupna izgrađena površina pod objektima i saobraćajno, manipulativnim površinama je maksimalno 1000 m2.

Ne zaboravite na montažne objekte koji se mogu postaviti bez građevinske dozvole.

Za poljoprivredu

Svi vidovi poljoprivrede su ovde dobro došli, vinogradarstvo i voćarstvo kao dominantne grane, prerada voća, proizvodnja vina i rakije, ali što da ne i nešto drugo, drugačije, nabprimer lešnik, badem ili polja lavande.

Uz ove poljoprivredne grane može se  izgraditi i vinogradarsa kućica do 30 m2 u osnovi (podrum, prizemlje i potkrovlje, plus terase).

Zamislite samo spoj turizma i poljoprivrede u mestu koje obiluje istorijom i tradicijom, u Sremskim Karlovcima.

Na ovoj površini možete registrovati poljoprivredno gazdinstvo pa su Vam i razni fondovi veoma dostupni.

Investicija u budućnost

Zašto spominjemo ovo kao investiciju, gotovo svaki drugi oglas je nekakva investicija, ali ovo je zaista tako.

Uzimajući u obzir sve specifičnosti Sremskih Karlovaca možemo reći da je ovo svakako jedna od najboljih lokacija, naslonjena uz naseljeno mesto a i dalje dovoljno u prirodi. Ovde cene zemljišta još nisu dosegle svoj maksimum i upravo je sada vreme za investiranje. Eventualne izmene urbanističkih planova mogu ići samo u prilog ovoj lokaciji i ovoj nekretnini.

Ovo su samo neke od ideja i smernica kako trebate razmišljati kada procenjujete kupovinu ove nekretnine jer ovo nije samo obična zemlja koju možete naći bilo gde na Fruškoj gori.

Do ove lokacije možete doći sa nekoliko strana i iz nekoliko pravaca, a najbolji je put pored vrtića u Sremskim Karlovcima gde od asfalta imate tačno 500m (polovina puta nasuta tvrdim materijalima). 

Upravo na par stotina metara je i infrastruktura, struja i voda, tako da je sve nadomak ruke, a opet napominjemo, dovoljno u prirodi da imate taj ambijent, to se oseti kada stanete na plac i pogledate na sve četiri strane.

Drago nam je da ste ovaj oglas pročitali do kraja, pogledajte fotografije i video prezentaciju, a ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, tu smo da Vam sve pojasnimo i ta terenu nam pokažemo ovu nekretninu.
ReklamaKeš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Poljoprivredno zemljište za prodaju, Belilo, 140 a, uknjiženo.

Reklama
Reklama
Real House Nekretnine
8 godina na 4zida