Kuća na prodaju, Centar 1, 990.000€, 290m²

Galerija slika oglasa
Šifra oglasa: 770223 • Proveren: pre 5 meseci

990.000 €
290 m² uknjiženo
Centar 1Centar 1, Gradske lokacije, Subotica

Cena:
990.000 €
Cena po m2:
3.414 € / m2
Površina:
290 m²
Broj soba:
4 sobe
Uknjiženost:
uknjiženo
Unutrašnje prostorije:
kupatila (2)
Opremljenost:
telefon, klima
Šifra oglasa:
770223
Oglas ažuriran:
pre 5 meseci
Oglas kreiran:

Opis oglasa

Veličanstvena i monumentalna gradska vila u stilu secesije iz 1909. godine, zauzima veliki ugaoni plac od 1073 m2. Smeštena u istaknutoj ulici Braće Radića, ima glavni ulaz na Braće Radića i drugi ulaz na Mirka Bogovića. Kompletna renovacija 2021. godine obuhvatala je restauraciju fasada, kompletnu obnovu krova i dogradnju velikog bazena, verande i garaže, pored nadogradnje kao što su centralno grejanje, betonski podovi, podno grejanje, prelepi otvoreni kamin i klimatizacija. Svi vodovodni, električni, gasni i kanalizacioni objekti su potpuno novi.
Prelepi hodnici sa podnim grejanjem i klima uređajem imaju veliku staklenu fasadu koja izlazi na verandu i baštenski bazen. Kuća ima centralno smeštenu modernu kuhinju, dve dnevne sobe, dve spavaće sobe sa prelepim sopstvenim kupatilima.
Iz garaže se velikim stepenicama spušta u podrum u kome se pored velikih multifunkcionalnih skladišta nalazi prostorija za tehničke instalacije (grejanje, oprema za bazen) i vešeraj.
Garaža ima velika Hormann automatska segmentna vrata i lako može da primi veliki SUV.
Kuća je opremljena sa policijskim licenciranim 4 eksterne kamere (Dashua) i kontinuiranim snimanjem.
Tehničke instalacije:
Grejanje - Bosch centralno grejanje, podno grejanje u hodnicima i kupatilima. Toplovodni bojler sa cirkulacionom pumpom obezbeđuje kupatilo, kuhinju i suterenski sudoper. Hlađenje - Mitsubishi klima uređaji u spavaćim sobama, baštenskom hodniku i porodičnoj sobi Snabdevanje vodom - Filtriranje vode i omekšivač koji hrani bazen i kuću. Većina prekidača za svetlo uključuje dimere
Bazen:
Compass Pool KSKSL Trainer FB sa automatskim sistemom upravljanja bazenom za hlorinator i pH. Dvostruki sistem filtracije koristeći Activated Glass Medium. Automatski poklopac za bazen i izmenjivač toplote vazduh-voda. Robotski čistač bazena delfin
Dvorište:
Uređena bašta sa novozasađenom baštom sa mladim drvećem. Bušotina od 115m omogućava navodnjavanje bašte, dopunjavanje bazena i punjenje 2 vodene tačke. Hunter potpuno automatski sistem za navodnjavanje. Čelik za skladištenje drva za ogrev, po meri.
Ostale instalacije:
Nemačka kuhinja po meri, potpuno opremljena kuhinja sa Bosch aparatima i frižiderom američke veličine. Elegantne uvezene plafonske svetiljke. Meissen keramički podovi 120Ks120. Individualizovani novi parket riblje kosti u dvoslojnom hrastovom drvetu. Ognjište sa plavim mermerom Plavi Tok po meri. Keso švajcarske brave za spoljna vrata, sertifikovani ključevi. Vlaknasti cement za krovove iz Danske (Cembrit). Google Nest žičano zvono na vratima povezano na ViFi. Google vifi mesh mreža sa 4 pristupne tačke. 2 motorizovane tende sa daljinskim upravljanjem (Vipol Novi Sad). 2 vertikalna motorizovana sunca (Vipol Novi Sad).

Reklama

Svi oglasi - Lotos NFS Nekretnine Zoran AndrićZoran Andrić avatar
7 godina na 4zida

Stambeni krediti

*Kalkulator je informativnog karaktera.

Da li sam kreditno sposoban?

Keš krediti

Pogledaj i ponudu keš kredita

Cena kvadrata posmatrane nekretnine u odnosu na prosek za kraj Gradske lokacije

undefined3.414 € / m²
320 € / m² 621 € / m² 923 € / m²

Osiguranje domaćinstva online

Osiguraj svoje domaćinstvo u slučaju požara... Saznaj više

Kuća za prodaju, uknjižena, Centar 1, 290 m2. Ima kupatilo.

Reklama
Reklama
Lotos NFS Nekretnine
7 godina na 4zida