Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Urban gradnja 021 d.o.o. Novi Sad

Urban gradnja 021 d.o.o. Novi Sad

Urban gradnja 021 d.o.o. Novi Sad

Izgradnja poslovnih i stambenih objekata

Urban gradnja 021 uspešno posluju na tržištu izgradnje i prodaje stanova u Novom Sadu. Trudimo se da se razlikujemo kroz naš fokus na 3 osnovne vrednosti - Kvalitet gradnje, razumne tržišne cene i otvorenost prema potencijalnim klijentima. Naša načela su da stalno pomeramo kvalitet dizajna, estetike i funkcionalnost infrastru...

Izgradnja poslovnih i stambenih objekata

Urban gradnja 021 uspešno posluju na tržištu izgradnje i prodaje stanova u Novom Sadu. Trudimo se da se razlikujemo kroz naš fokus na 3 osnovne vrednosti - Kvalitet gradnje, razumne tržišne cene i otvorenost prema potencijalnim klijentima. Naša načela su da stalno pomeramo kvalitet dizajna, estetike i funkcionalnost infrastrukture. Čvrsto verujemo da je zadovoljstvo klijenata naš najveći ciljj i to ne samo u okruženju koje stvaramo oko njih, već i u spremnim i posvećenim uslugama koje pružamo. Vrhunski kvalitet gradnje i odlične cene stanova. Naši stanovi su uknjiženi i sa svom potrebnom dokumentacijom. Naše lokacije su veoma pogodne za bračne parove jer se u blizini nalaze škole i vrtići, autobuska stajališta, kao i mnogih drugih sadržaja koji odgovaraju modernom životu. Kroz projekte odgovaramo na zahteve tržišta kome želimo da ponudimo nešto više od stanovanja – luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadržajima. 

Postoji mnogo razloga zašto izabrati našu kompaniju. Uživamo u ugledu koji smo izgradili u našoj zajednici. Mi naš ugled gradimo gradnjom. Za našu kompaniju rade izuzetno sposobni arhitekti, inženjeri, građevinari ali i rukovodioci. Ako tražite nekretninu za, imamo mnogo mogućnosti da Vam pomognemo u izboru. Naši iskusni, nadareni prodajni saradnici su spremni da vam pomognu kako u izboru tako i u kupovini. Dođite, posetite nas i pogledajte! 

1
Broj sagrađenih zgrada
2018
Godina osnivanja

Sve zgrade Urban gradnja 021 d.o.o. Novi Sad : 0 u prodaji od 2 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 2 prikazanih