Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Umika Invest d.o.o.

Umika Invest d.o.o.

Umika Invest d.o.o.
Bavimo se investiranjem, projektovanjem, izgradnjom i direktnom prodajom novih stanova, poslovnog prostora i pratećih sadržaja na najatraktivnijim lokacijama na teritoriji grada Beograda. Od nas ćete dobiti vrhunski materijal, ključ u ruke i spremnost da izađemo u susret svim zahtevima (slobodno pustite mašti na volju – našoj kreativnosti nema kraja). Kod nas dogovor kuću grad...
Bavimo se investiranjem, projektovanjem, izgradnjom i direktnom prodajom novih stanova, poslovnog prostora i pratećih sadržaja na najatraktivnijim lokacijama na teritoriji grada Beograda. Od nas ćete dobiti vrhunski materijal, ključ u ruke i spremnost da izađemo u susret svim zahtevima (slobodno pustite mašti na volju – našoj kreativnosti nema kraja). Kod nas dogovor kuću gradi tako da su vase želje za nas krov krovova. Želimo da za vas uradimo i više nego što je obaveza, jer je najvažnije da udruženi sagradimo zajedničku srećnu budućnost.
1
Broj sagrađenih zgrada
2016
Godina osnivanja

Sve zgrade Umika Invest d.o.o. : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih