Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 27 projekata za Zlatibor grad. Pretraži ih

Zlatibor 5

Andrije Jevremovića 104 a, Zlatibor, Srbija

Informacije o zgradi - Zlatibor 5

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
20 Broj stanova
Etažno grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 4
Lift Putnički i teretni
Tip parkinga Slobodna zona
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje četvrtog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Lokacija Zlatibor 5

Andrije Jevremovića 104 a, Zlatibor, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Zlatibor 5

Moderno projektovana zgrada spratnosti Pr + 4, sa završnom izradom od najkvalitetnijih materijala, pružiće kupcima najbolji komfor i uslove za svakodnevni život ili povremeni odmor. U planu je odlična izolacija zgrade, klima blok "Zorka" + stiropor 15 cm, potkrovlje je izolovano mineralnom vunom od 20 cm. 

Naglašavamo da u našim objektima postavljamo izolaciju i unutar hodnika zbog kvalitetnije termo-zvučne izolacije. Takođe u stanovima na plafone se postavlja dodatna izolacija knauf eko-vune debljine 5-10 cm. Objekat sa sertifikatom energetske efikasnost, energetski pasoš "C" razred. 

U objekat je predviđena ugradnja hidrauličnog lifta marke "Kleemann". Planira se ugradnja hrastovog parketa I klase, kvalitetnih sobnih vrata "Braća Marić" sa CPL folijom. Ulazna vrata visokog kvaliteta, masivna, blindirana, sa oblogama od medijapana, sa 12 tačaka zaključavanja. Vrlo kvalitetna 5to komorna PVC stolarija sa aluminiskim termoizolovanim roletnama i komarnicima. Profili poznatog Nemačkog proizvođača "Inoutic", a okovi "Siegenia-Aubi". Poseban akcenat je na izboru kvalitetnog stakla koje je troslojnog tipa, niskoemisiono i punjeno argonom. Roletne su aluminijumske, a podizanje i spuštanje roletni je elektronsko. Kvalitetna španska i italijanska keramika, opremljena kupatila sa kvalitetnim sanitarijama, ugradni geberiti, konzolna - zidna wc šolja, lavabo sa ormarićima marke "Kolpa San", tuš kabine marke "Zomar", tuš baterije poznaog austrijskog proizvođača "Grohe". Zgrada će imati svoj parking u dvorištu. Na objektu će biti postavljen video nadzor koji je moguće pratiti putem mobilnih telefona. Grejanje je etažnog tipa sa ugradnim kotlovima "Impro", (kotlovi su noviji tip, ugrađuju se u zidove i ne zauzimaju prostor) i aluminiskim radijatorima. Postoji mogućnost postavljanja uređaja za kontrolu daljinskog grejanja putem aplikacije na mobilnom telefonu. Gradnja sistema Salus IT 500. Kupcima kojima je to prva nekretnina, sleduje povraćaj PDV-a (10%). S obzirom na činjenicu da stan kupujete od pravnog lica, kupci su oslobađani od plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava u iznosu od 2,5%. Stan kupujete direktno od investitora, bez provizije. Za više informacija možete nas kontaktirati svakog dana od 09:00 do 19:00h.

Novosti Zlatibor 5

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Najmanja cena

26.10.2020.
Najniza cena stana u ovoj zgradi je promenjena i sada iznosi 38.610 €
Vidi sve tlocrte

Najmanja cena

24.8.2020.
Najniza cena stana u ovoj zgradi je promenjena i sada iznosi 37.125 €
Vidi sve tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Zlatibor 5
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada