Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 82 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

SLAVIJA RESIDENCE LUX

Cara Dušana 30, Novi Sad, Srbija

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - SLAVIJA RESIDENCE LUX

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
19 Broj stanova
Na gas Grejanje
Kalorimetar Da
Spratnost 3
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Location of SLAVIJA RESIDENCE LUX

Cara Dušana 30, Novi Sad, Srbija
location image

O ovoj zgradi - SLAVIJA RESIDENCE LUX

Prodaja stanova u Novom Sadu

IDEALNA PRILIKA ZA VAŠ NOVI POČETAK! LUX STANOVI ZA PRVOKLASAN I MODERAN ŽIVOTNI STIL! 

Stambeni objekat SLAVIJA RESIDENCE LUX nalazi se u mirnom, rezidencijalnom delu Novog Sada. Ulica Cara Dušana izdvojila se kao nova atraktivna adresa stanovanja. Nudimo Vam luksuzne, elegantne, komforne stanove vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti, sa konceptom modernog stanovanja po sistemu Smart Home. LUX stanovi su namenjeni svima koji žele i neguju prvoklasan i moderan životni stil! Urbanistički kontekst u kome se nalazi objekat očuvao je veći procenat zelenila koje se javlja u vidu slobodno uređenih zelenih površina porodičnog stanovanja, predbašti, kućnih vrtova i uličnih drvoreda. 

Objekat SLAVIJA RESIDENCE LUX ispuniće sve što je potrebno za udoban život svih generacija, ukusa i interesovanja. Stambeni objekat projektovan je prema važećem urbanističkom planu sa jednom podzemnom i četiri nadzemne etaže. Sam izgled objekta upečatljiv je sa dinamičnim kubičnim elementima koji daju objektu karakterističnu formu. Projektovani su komforni stanovi namenjeni svima koji traže prvoklasni životni stil u mirnom delu grada. Stanovi su različitih struktura, od garsonjera do četverosobnih stanova, stanova u dva nivoa (dupleksi) do stana sa zasebnom krovnom terasom i bazenom. Projektovani su tako da ispune visoke standarde funkcionalnosti i modernog dizajna. Velika pažnja posvećena je energetskoj efikasnosti objekta, što kroz ispunjavanje uslova komfora, što kroz izbor najkvalitetnijih materijala.

Objekat poseduje "Energetski pasoš" gde je ostvaren energetski razred objekta "B" kategorije. Spoljni zidovi sastoje se od termobloka i kontaktnog toplotno-izolacionog sistema koji ima najmanje karakteristike reakcije na požar B-s2,d1 ili toplotno-izolacionog sloja i "Fundermax" ploča sa uključenim ventilisanim slojem gde izolacioni materijal ima najmanje klasu reakcije na požar A2-s1,d0 prema SRPS EN 13501-1. Fasadni otvori na stanovima su zatvoreni visokokvalitetnom stolarijom i zastakljeni niskoemisionim višeslojnim termoizolacionim staklom sa ispunom od argona. Zasenčenje se ostvaruje roletnama na električni pogon. Ograde na lođama su staklene sa ulične strane, a pune - zidane i čelične sa dvorišne strane. Ulazna vrata su sigurnosna (hrastov furnir). Sobna vrata su takođe visokog kvaliteta, nestandardne visine u skladu sa "salonskom" spratnom visinom (visina svetla prizemlja je 4m, I i II sprata 3,05m, III sprata 2,95, a dupleksa do 3,8m). Kupatila su opremljena sanitarnom opremom renomiranih proizvođača kao što su "Villeroy & Boch" i "Hansgrohe" (konzolne WC šolje i ugradni vodokotlići "Geberit"). Podovi i zidovi sanitarnih čvorova obloženi su prvoklasnom brendiranom keramikom. Dnevne i spavaće sobe, kao i hodnici u stambenim jedinicama, obloženi su podovima od višeslojnog parketa sa završnom oblogom o prirodnog hrasta. Unutrašnji zidovi su projektovani kao laki zidani od opekarskih blokova gde se posebno vodilo računa o termičkoj i zvučnoj izolovanosti svih prostorija, naročito onih ka različitim korisnicima ili negrejanim prostorijama unutar objekta gde je projektovan Ytong fono blok. 

Energent za grejanje je prirodni gas. Gasna kotlarnica smeštena je u prizemlju objekta gde se vrši i centralna priprema sanitarne tople vode za ceo objekat (nisu potrebni bojleri u stanovima). Za svaki stan predviđen je kalorimetar sa nezavisnim merenjem, svi stanovi i prostorije u objektu zagrevaju se preko sistema podnog grejanja. U stanovima se predviđa modularna elektrogalanterija visokog kvaliteta i tehnička priprema za ugradnju tzv. "pametne kuće". Svaki stan opremljen je video interfonom kao i multimedijalnom kutijom u koju je dovedena optička nit oba operatera (SBB i Telekom). Stanovi su opremljeni split i multi-split sistemom klimatizacije. Za veće stanove predviđen je sistem centralnog usisavanja dok je za manje to moguće izvesti po želji budućeg vlasnika. Obezbeđen je dovoljan broj parking mesta za sve stanare u podzemnoj garaži ili na nivou prizemlja na numerisanim i obeleženim mestima za parkiranje. 

Novosti SLAVIJA RESIDENCE LUX

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Nove fotografije

8.1.2021.
+ 8 Fotografija
Dodate su nove fotografije (11)
Vidi fotografije

Novi tlocrti

25.11.2020.
+ 10 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (13)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

25.11.2020.
+ 2 Fotografija
Dodate su nove fotografije (5)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
SLAVIJA RESIDENCE LUX
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada