Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Scadona gradnja d.o.o.

Scadona gradnja d.o.o.

Scadona gradnja d.o.o.

SCADONA GRADNJA D.O.O. je kompanija koja je fokusirana na građevinsko tržište u Vojvodini. Naša kompanija gradi lokacije koje postaju nova obeležja stanovanja a cilj kompanije je da gradi objekte na atraktivnim lokacijama u gradu i da se od konkurentnih firmi izdvaja po kvalitetu gradnje i ekonomskoj pristupačnosti nekretnina.

Trudimo se da tokom izgradnje ispoštujemo dogovorene rokove i kvalitet gradnje. Tokom samog procesa gradnje odlikuje nas precizno planiranje i gradnja sa visokokvalitetnim materijalima savremenim tehnikama gradnje čime postižemo primarni cilj visoko kvalitetnu nekretninu i zadovoljne klijente.

Naši stambeni objekti su namenjeni svim generacijama i ljudima koji žele izvući maksimalnu udobnost iz svog stambenog prostora. Ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo. Svi stambeno poslovni prostori su uredno uknjiženi u zemljišne knjige Upoznajte se sa našom ponudom te nas slobodno kontaktirajte za sve informacije. 

Visok nivo kvaliteta gradnje, kompletnost usluge, specijalizovano osoblje i stručan kadar, visok nivo poslovne ektike, obavljanje posla u ugovorenom roku. Stalno praćenje inovacija u oblasti građevinarstva, poznavanje novih tendencija u gradnji kao i poštovanje tradicije, poštovanje arhitekture, omogućava nam da gradimo najlepše građevinske objekte i stambene prostore.

U stručnom timu SCADONA GRADNJA DOO zaposleni su stručnjaci iz svih oblasti građevinarstva koji doprinose konstantnom napretku naših usluga.

2019
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji