Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 47 projekata za Niš. Pretraži ih

Dušanova

Dušanova, Niš, Srbija

Informacije o zgradi - Dušanova

Završeno Status gradnje
Da Uknjiženo
Toplotna pumpa Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 6
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2020
Energetski pasoš Ima

Location of Dušanova

Dušanova, Niš, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Dušanova

Prodaja stanova Niš

Počeli su radovi na izgradnji poslovno - stambenog objekta prema Rešenju o građevinskoj dozvoli Up.br.351-677/2012-06 od 22.02.2013.

Biće to prvi u Srbiji tzv. pametni (smart) objekat, sa optičkim kablovima, za prenos signala visoke rezolucije (HD signal). Za zagrevanje i hlađenje objekta koristiće se obnovljivi izvori energije preko toplotnih pumpi, sistemom voda - voda. Na ovaj način postićićemo nultu emisiju štetnih gasova, te će se objekat svrstati u tzv. zelene zgrade (green buildings).

Predmetni objekat nalazi se u jednoj od najpoznatnijih gradskih ulica, ulici Cara Dušana. Popularna Dušanova jedna je od ulica u gradu koja, pored ostalih, ima i bogat istorijski značaj za grad Niš. Različite generacije vežu različite uspomene na ovu ulicu, zato smo mi, kao privredno društvo, odlučili da gradu u ovoj ulici podarimo jedan lep objekat. Nadamo se da će se i Vama dopasti.

Da li imaš pitanje?
Dušanova
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada