Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Regens Company d.o.o

Regens Company d.o.o

Regens Company d.o.o

Preduzeće “REGENS COMPANY“ osnovano je 1997. godine. Razvijajući se i rastući, odlučili smo da i sami budemo investitori manjih stambenih zgrada, pa smo sa uspehom, koristeći i značajnu podršku Raiffeisen banke, izgradili stambenu zgradu u Vranjskoj ulici, površine 1.200 m², a posle toga samostalno sagradili stambeni objekat u Baba Višnjinoj ulici, površine 1.300 m². Učestvovali smo i u zajedničkom projektu u okviru Forum Goup, za izgradnju stambene zgrade u ulici Koče Kapetana, koja se ovih dana privodi kraju.

S obzirom na promenu situacije na tržištu i dolazak stranih investitora, opredelili smo se za konsalting poslove nudeći svoju stručnost, znanje i iskustvo, kao i stečenu poziciju na tržištu,ne samo domacim nego i stranim investitorima. U tom smislu radili smo kompletne konsalting poslove, od ideje , odnosno pribavljanja zemljišta do gradjevinske dozvole za francusku firmu Interex, koja je deo velikog lanca hipermarketa Intermarše. Takodje, bili smo uključeni i u nekoliko drugih projekata kojima smo davali svoje stručne savete i pomagali stranim investitorima u donošenju strateških odluka o izgradnji objekata u Srbiji. 

1997
Godina osnivanja
0 u prodaji od ukupno 0 prikazanih