Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 82 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Rotkvarija Residence

Zmaj Ognjena Vuka 24, Novi Sad, Srbija

Informacije o zgradi - Rotkvarija Residence

Završeno Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
84 Broj stanova
Na gas Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 6
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Energetski pasoš Ima

Lokacija Rotkvarija Residence

Zmaj Ognjena Vuka 24, Novi Sad, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Rotkvarija Residence

Rapid Invest d.o.o. Novi Sad Vam predstavlja stambeno-poslovni objekat Rotkvarija Residence u širem centru Novog Sada.

Posebna pažnja posvećena je vrhunskom kvalitetu življenja i stanovanja. Izuzetno funkcionalni stanovi svih struktura opremljeni su, između ostalog, luksuznom opremom, a korišteni su i ugrađeni najkvalitetniji materijali na tržištu. Takođe je izbor zvučne, termo i hidroizolacije bio ključan, kako bi bilo omogućeno izuzetno udobno, komforno i prijatno stanovanje i boravak.

Stambeno-poslovni objekat Rotkvarija Residence nalazi se u širem centru Novog Sada, na uglu ulica Kraljevića Marka i Zmaj Ognjena Vuka. Neposredna blizina železničke stanice, užeg gradskog jezgra i brojnih drugih kulturno-obrazovnih, poslovno-trgovinskih, rekreativnih sadržaja, čine lokaciju ovog zdanja izuzetno vrednom i posebno atraktivnom.


VRHUNSKI MATERIJALI ZA VRHUNSKI DIZAJN

Fasada je izvedena od kombinacije klinker opeke i bojene termoizolacione fasade. Instalirana je vrhunska fasadna aluminijumska i PVC stolarija.

Podovi su pokriveni Tarkett podnim oblogama. U kuhinjama i kupatilima je ugrađena keramika i sanitarije premium kvaliteta, podovi obloženi pažljivo odabranom granitnom i redovnom keramikom.

Sigurnosna ulazna i unutrašnja vrata vrhunskog dizajna izrađena su od najkvalitetnijih materijala, furniranog hrasta i MDF.

Stanovi, pored redovnog snabdevanja toplotnom energijom i priključka na DP NS Gas, imaju i sopstveni izvor energije za pripremu sanitarne vode (toplotna pumpa sistem vazduh-voda).

Stambeno-poslovni objekat Rotkvarija Residence je snabdeven video nadzorom.

U okviru objekta i u dvorištu objekta, kao i u podrumu obezbeđena su parking mesta i garaže za smeštaj vozila stanara.

Da li imaš pitanje?
Rotkvarija Residence
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada