Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 15 projekata za Novi Sad. Traži među njima

Rapid Central Residence

Stražilovska 12 i 14, Novi Sad
Cene nisu fiksne

Investitor
Partner 4zida.rs

Rapid Invest D.O.O.
Projekti na prodaju: 2

Dodatne info

Ne Lizing
Broj stanova na prodaju 3
Kupovina na kredit Ne
Mogućnost izmene prostorija Ne
Parking Parking mesto u garaži
Grejanje Na gas
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo U toku
Kalorimetar Da
Da li je uključena i garaža Da
Da li je uključeno i parking mesto Da
Video nadzor Ne
Stolarija Aluminijum
Mogu se vršiti izmene Ne

Stanovi

Cene nisu fiksne

Lokacija

Stražilovska 12 i 14, Novi Sad
location image

O ovom projektu

Rapid Central Residence” je uknjižen i useljiv stambeno-poslovni objekat u centru Novog Sada.

Posebna pažnja posvećena je vrhunskom kvalitetu stanovanja i izuzetnoj funkcionalnosti stanova svih struktura. U stanovima je korišćena luksuzna oprema, kao i najkvalitetniji materijali na tržištu. Izbor zvučne, termo i hidroizolacije je dobio posebnu pažnju u planiranju izgradnje i odabiru materijala, kako bi se omogućilo udobno, komforno i prijatno stanovanje.

VRHUNSKI MATERIJALI ZA VRHUNSKI DIZAJN

Fasada je izvedena od FunderMax® ojačanih, otpornih fasadnih panela i kombinacije granitnog kamena i bojene termoizolacione fasade. Instalirana je vrhunska fasadna aluminijumska stolarija. Podovi su pokriveni Tarkett® podnim oblogama. U kuhinjama i kupatilima je ugrađena keramika i sanitarije premijum kvaliteta (Marazzi®, Porcelanosa®, Villeroy & Boch®, Hansgrohe®). Sigurnosna ulazna i unutrašnja vrata su vrhunskog dizajna, izrađena od najkvalitetnijih materijala.

DODATNI SADRŽAJI

Neki od stanova, pored redovnog snabdevanja toplotnom energijom i priključka na Novosadsku toplanu imaju i sopstveni izvor energije za grejanje, klimatizaciju i pripremu sanitarne vode (toplotna pumpa po sistemu vazduh-voda), sa mogućnošću nezavisnog regulisanja putem mobilne aplikacije. Stambeno-poslovni objekat “Rapid Central Residence” je snabdeven fizičko-tehničkim obezbeđenjem i video-nadzorom. U dvorištu i u okviru objekta obezbeđena su parking mesta i garaže za smeštaj vozila stanara.

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Rapid Central Residence
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje