Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 121 projekata za Beograd. Pretraži ih

WEST 65

Omladinskih brigada 86e, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - WEST 65

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 1
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2021
Energetski pasoš Ima
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a
Stolarija aluminijum / drvo
Pločice

Lokacija WEST 65

Omladinskih brigada 86e, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - WEST 65

Beograd ima Pobednika, Pariz Ajfelov toranj, Njujork Kip Slobode, Rim Koloseum, a Novi Beograd WEST 65. Urbana celina WEST 65 predstavlja danas jednu od najatraktivnijih i najpoželjnijih lokacija za život i rad u Beogradu.

Simbol je čistog, negovanog, bezbednog i humanog življenja. Multifunkcionalni kompleks West 65 sastavljen je od Stambeno- poslovnog dela Avenije 65, šoping centra Mall 65 i rezidencijalnog Tower 65. Sve njih povezuju široke ulice koje su isključivo pešačke, a u centru se nalazi trg sa fontanom i parkom na kome se priređuju izložbe, koncerti i predstave. Ispod cele površine kompleksa izgrađena je najsavremenija garaža na dva sprata iz koje direktno odlazite u svoje stanove, tržni centar, tower.

Najveći uspeh i jedinstvenost WEST 65 jeste psihološki proces percepcije jer predstavlja privlačnu priču koja je moguća. Bez sumnje, reč je o projektu koji je vratio poverenje građana u sposobnost investitora i arhitekata da osmisle koncept koji poboljšava i ulepšava grad, arhitekturu, kvalitet i kulturu života.

Najbolja potvrda kvaliteta i originalnosti ovog koncepta jeste upravo to što je WEST 65 poslužio kao inspiracija i drugim investitorima da naprave nešto slično.

Poseban izazov za investitora i doprinos arhitekturi grada predstavlja WEST 65 TOWER koji će u trenutku izgradnje 2021-ve godine postati najviša i najluksuznija zgrada sa svojih 155 metara u Beogradu i regionu. West 65 TOWER dominiraće vedutom Beograda kao svojevrstan orjentir i predstavljaće simbol Novog Beograda i savremenog življenja.
U realizaciji multifunkcionalnog kompleksa – WEST 65, PSP Farman Holding primenio je najsavremeniji način upravljanja projektom koristeći vlastiti,u svetskim razmerama priznati najsavremeniji softver BEXEL.

Investitor projekta – PSP Farman Holding

Autor projekta - Fletcher Priest iz Londona i tim arhitekata PSP Farmana.

WEST 65 dobitnik je nagrada:

  1. ‘Cmmercial Real Estate Awards’ 2018 – pobednik je u kategoriji Residential Projects u Budimpešti
  2. Nagrade ’European Property Awards’ Development 2019-2020 u Londonu, za najbolji stambeni kompleks u centralnoj i jugo-istočnoj Evropi
  3. Aktuelna je nominacija za najbolji Tower u Evropi
Da li imaš pitanje?
WEST 65
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada