Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 20 projekata za Pancevo grad. Pretraži ih

SIO Sinđelićeva 10

Sinđelićeva 10, Pančevo, Srbija
od 70 400 € sa PDV-om

Oglašivač
Partner 4zida.rs Partner 4zida.rs

Informacije o zgradi - SIO Sinđelićeva 10

Status gradnje U izgradnji
Uknjiženo Uknjižba u toku
Broj stanova 24
Grejanje Podno
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 4
Lift Putnički
Tip parkinga Nema parking mesta
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje 2022
Energetski pasoš Ima
Garaža
Podno grejanje

Lokacija projekta SIO Sinđelićeva 10

Sinđelićeva 10, Pančevo, Srbija
location image

O ovoj zgradi - SIO Sinđelićeva 10

SIO Pančevo - PRAVA MERA VISOKOG KVALITETA STANOVANJA, UDOBNOSTI I KOMFORA

Stambeni objekat spratnosti P+3+Ps nalazi se na lokaciji koja Vam daje mogućnost da uživate u prednostima centra u mirnom delu grada, na samo 15 minuta od reke, u ulici Sinđelićeva br.10. Objekat svojim arhitektonskim i likovnim izrazom, daje gradskom ambijentu estetsku vrednost, a njegova odlična pozicioniranost pruža osećaj komfora u raznolikom izboru društvenog, obrazovnog, kulturnog i rekreativnog sadržaja i svega što Vam je važno da upotpuni ugođaj savremenog načina stanovanja. Oblikovanje i likovni aspekt su usklađeni sa kontekstom u kome objekat nastaje, predviđenom namenom i osnovnim principom razvoja grada.

Karakteristike

Funkcionalan prostor, velike fleksibilnosti, projektovan u skladu sa potrebama savremenog načina stanovanja, odlikuje izuzetna osvetljenost uslovljena staklenim površinama od poda do plafona te izbor visokokvalitetnih materijala, završene obrade, inovativnih tehnoloških rešenja gradnje. Pružamo Vam: spratnu visinu od 2.7m-2.95m, garažu na nivou prizemlja sa garažnim mestima, maksimalnu osvetljenost, kontrolu privatnosti, projektovanje prema standardu i normama, termoizolovanost celog objekta, podno grejanje, klima, lift, dostupnost osobama sa invaliditetom, opremljena kupatila, prirodni materijali sa atestima i sertifikatima.

Fasada

Specifičan moderni dizajn kliznih fasadnih panela značajno utiču na stvaranje mikroklimata u okviru objekta sa idejom oblikovanja prijatnijeg životnog prostora dok ujedno omogućava kontrolu privatnosti i izolovanosti dajući mogućnost promene unutrašnjeg ambijenta različitim odnosima svetlosti i senke.

Kupatila

Vrhunska kupatila, koja svojim sofisticiranim, modernim dizajnom korespondiraju sa estetikom savremeno uređenih enterijera stanova. Prvoklasna italijanska, podna i zidna keramika vrhunskog dizajna. Sanitarija renomiranog proizvođača. Ugradni Geberit koji kupatilu daje notu elegancije.

Podno grejanje

Ekonomičnost, komfor, značajna ušteda energije, daju prednost sistemu grejanja, čime se obezbeđuje najoptimalnije grejanje prostora prilagođeno ljudskom organizmu.

Lift

Električni, putnički lift projektovan u skladu sa potrebama savremenog načina stanovanja, odlikuje prostrana kabina nosivosti 630kg, predviđena za prevoz 8 osoba.

Konstrukcija

Konstrukcija objekta je skeletna, armirano betonska, sa nosećim stubovima i gredama vidljivim na fasadi i liftovskim i stepenišnim jezgrom.

Osvetljenje

Stanovi su projektovani tako da maksimalno iskorisćavaju dnevnu svetlost, nešto što dokazano pospešuje kvalitet životnog prostora. Plafoni visine 2.7m i 2.95m i otvorene staklene površine fasade omogućavaju bolju ventilisanost. Takođe, obezbeđuje dodatnu toplinu i smanjenu potrebu za primarnom energijom kroz visok unos dnevnog svetla.  

Novosti SIO Sinđelićeva 10

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Najmanja cena

13.3.2023.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 70 400 €.
Gledajte promenu cene po m²

Novi tlocrti

13.3.2023.
Dodat je novi tlocrt (2)
Vidi tlocrte

Nove fotografije

3.3.2023.
+ 2 Fotografija
Dodate su nove fotografije (5)
Vidi fotografije
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
SIO Sinđelićeva 10
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada