Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 49 projekata za Beograd. Pretraži ih

Miodraga Petrovića Čkalje br. 5

Miodraga Petrovića Čkalje 5, Ledine
od 41 850 - 79 800 €
od 1 199 € /m²

Investitor

Prelić gradnja
Projekti na prodaju: 2

Dodatne info

3 spratnost
20 Broj stanova
prvog kvartala 2018 Godina završetka gradnje
Broj stanova na prodaju 20
Kupovina na kredit Da
Tip parkinga Iznad zemlje
Lift putnički
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Uknjižba u toku
Kalorimetar Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Vrsta poda Parket
Video nadzor Ne
Stolarija PVC
Mogu se vršiti izmene prostorija Ne

Lokacija

Miodraga Petrovića Čkalje 5, Ledine
location image

O ovom projektu

Na najlepšem delu Ledina, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja gradi se stambeni kompleks od preko 10.000 m2. U novoplaniranom kompleksu zgrada sa kompletnim urbanim sadržajima (pošta, banka, supermarket, vrtić, uslužne delatnosti ) i izgrađenom infrastrukturom (asfaltirane ulice širine 6 i 9 m, ulična rasveta, nova Trafostanica itd.). Kompleks je odlično pozicioniran u neposrednoj blizini stajališta 7 linija gradskog prevoza na 5 min od novog Beograda i 10 min od centra grada, u blizini aerodroma i novog autoputa sa prelepim pogledom sa prostranih terasa na Novi Beograd, savske mostove, Banovo brdo, Košutnjak, Avalu. Zgrada je A-klase energetske efikasnosti, visokog arhitektonskog kriterijuma od strane licenciranog biroa. Stanovi su prvoklasno odrađeni sa najkvalitetnijim proverenim materijalima ugrađeni po svim propisanim građevinskim standardima, sa timom profesionalaca firme Arhing Plus iz Beograda koji sprovode projekat u delo (nemačka petokomorna PVC spoljna stolarija sa roletnama i komarnicima, termoizolacija, pikovana fasada, unutrašnja stolarija lakirani medijapan sa širokom štok-lajsnom, hrastov parket, španska keramika prve klase, aluminijumski radijatori, prava termo izolovana sigurnosna ulazna vrata itd.)

Dragi budući kupci zelimo da znate i ovo, buduća ivensticija u ovu nekretninu je odlična isplativost, kupovinom stana u nasem kompleksu zgrada svakim danom postižete za koji stepen veću tržišnu vrednost buduće vaše nekretnine iz više razloga, same pozicije, infrastrukture, kvaliteta gradnje kompleksa i svega što oko njega dolazi vremenom.

Stanovi u ponudi kvadrature od 32 do 68 m².

U cenu stana je uključeno vlasništvo asfaltiranog numerisanog parking mesta, parcela je vlasnistvištvo 1/1 investitora, tako da je i pozicija vašeg parking mesta samo vaša.

Zgrada je u procesu uknjiženja, naša obaveza je da Vaš stan uknjižimo na vaše ime…

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

0
/ 5
Da li imaš pitanje?
Miodraga Petrovića Čkalje br. 5
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje