Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 131 projekata za Beograd. Pretraži ih

Oplenačka 12

Oplenačka 12, Beograd, Srbija
od 43 950 € sa PDV-om

Dodatne informacije o zgradi - Oplenačka 12

Završeno Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
20 Broj stanova
Etažno grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 3
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje prvog kvartala 2018
Energetski pasoš Ima

Stambeni krediti

  • 1,5
  • 2
  • 2,5
  • 3
Pogledaj sve kredite

Lokacija Oplenačka 12

Oplenačka 12, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Oplenačka 12

Prodaja stanovi Beograd

Na najlepšem delu Ledina, kod nove crkve Sv. Apostola Mateja gradi se stambeni kompleks od preko 20.000 m2. U novoplaniranom kompleksu zgrada sa kompletnim urbanim sadržajima (pošta, banka, supermarket, vrtić, uslužne delatnosti ) i izgrađenom infrastrukturom (asfaltirane ulice širine 6 i 9 m, ulična rasveta, nova Trafostanica itd.). Kompleks je odlično pozicioniran u neposrednoj blizini stajališta 7 linija gradskog prevoza na 5 min od novog Beograda i 10 min od centra grada, u blizini aerodroma i novog autoputa sa prelepim pogledom sa prostranih terasa na Novi Beograd, savske mostove, Banovo brdo, Košutnjak, Avalu. Zgrada je A-klase energetske efikasnosti, visokog arhitektonskog kriterijuma od strane licenciranog biroa. Stanovi su prvoklasno odrađeni sa najkvalitetnijim proverenim materijalima ugrađeni po svim propisanim građevinskim standardima, sa timom profesionalaca firme Arhing Plus iz Beograda koji sprovode projekat u delo (nemačka petokomorna PVC spoljna stolarija sa roletnama i komarnicima, termoizolacija, pikovana fasada, unutrašnja stolarija lakirani medijapan sa širokom štok-lajsnom, hrastov parket, španska keramika prve klase, aluminijumski radijatori, prava termo izolovana sigurnosna ulazna vrata itd.)

Dragi budući kupci zelimo da znate i ovo, buduća invensticija u ovu nekretninu je odlična isplativost, kupovinom stana u našem kompleksu zgrada svakim danom postižete za koji stepen veću tržišnu vrednost buduće vaše nekretnine iz više razloga, same pozicije, infrastrukture, kvaliteta gradnje kompleksa i svega što oko njega dolazi vremenom.

Stanovi u ponudi kvadrature od 32 do 68 m².

U cenu stana je uključeno vlasništvo asfaltiranog numerisanog parking mesta, parcela je vlasnistvištvo 1/1 investitora, tako da je i pozicija vašeg parking mesta samo vaša.

Zgrada je u procesu uknjiženja, naša obaveza je da Vaš stan uknjižimo na vaše ime…

Da li imaš pitanje?
Oplenačka 12
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje

Garantujemo

Besplatna usluga za kupce
Naša usluga je 100% besplatna za kupce, bez pretplate ili skrivenih troškova
Najniže cene
Ažuriramo dostupnost stanova i cena na dnevnom nivou. Ukoliko nađeš negde nižu cenu, obavesti nas!
Direktan kontakt sa investitorom
Svi tvoji pozivi i upiti će biti direktno poslati investitoru
Sledeća zgrada