Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 123 projekata za Beograd. Pretraži ih

Blok 32

Bulevar Zorana Đinđića 125, Beograd, Srbija

Oglašivač

Informacije o zgradi - Blok 32

Uknjižba u toku Uknjiženo
Daljinsko grejanje Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 7
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje Nije naznačeno
Energetski pasoš Ima

Location of Blok 32

Bulevar Zorana Đinđića 125, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Blok 32

Stambeno-poslovni objekat Blok 32, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 125, projektovan je u formi otvorenog bloka koji se sastoji od tri dominantna kubusa koji su povezani u najnižim etažama. Ovakav pristup u kome su metodom substrakcije naglašena tri dominantna kubusa donosi niz prostornih kvaliteta. Na ovaj način obezbeđen je veći nivo privatnosti stambenih jedinica, bolja insolacija i provetrenost bloka, dvostrana orijentacija velikog broja stanova itd.

U nivou prizemlja su predviđeni lokali u koje se ulazi sa nivoa pristupnih komunikacija i pjaceta. Dve poluatrijumske pjacete predstavljaju prostorne celine koje objektu daju poseban kvalitet zbog svoje pozicije koja je idealna za različite namene, poslovanje, trgovinu, ugostiteljstvo itd.

Ulazi u stambene delove objekta su sa uvučenih delova pjacete prema Bulevaru Zorana Đinđića i sa južne strane Bloka. Stambeni prostori organizovani su u dve prostorne celine u kojima je predviđeno 127 stanova.

U kompleksu su zastupljeni stanovi različitih struktura, od jednosobnih do petosobnih na tipskim etažama, kao i savremeno organizovani dupleksi na poslednjim spratovima.

Svaki od stambenih kubusa podeljen je na dve celine koje imaju zasebne baterije liftova i zasebna stepeništa. Prostrani stanovi projektovani su sa velikim ozelenjenim terasama, sa dovoljno dnevnog svetla i prirodnom ventilacijom.Integracijom zelenila i arhitekture promoviše se ideja o ekološkoj održivosti zgrade čime se poboljšava kvalitet života i svest o upotrebi energije i zaštiti životne sredine.

Spratnost stambenih delova je ista, P+7+povučeni sprat.

Za potrebe korisnika planiranog stambeno-poslovnog objekta obezbeđen je potreban broj parking mesta u okviru dvoetažne garaže.

Konstruktivni sklop je armirano-betonski sa armirano-betonskim jezgrima u kojima su smeštene vertikalne komunikacije i liftovi. Konstruktivni rasteri su različiti i prilagođeni su funkcionalnoj šemi objekta.
Objekat je podeljen na pet konstruktivno nezavisnih celina i temeljen na armirano-betonskoj temeljnoj ploči koja je oslonjena na dijafragmama. 

S obzirom na to da se objekat nalazi u centralnoj zoni Novog Beograda, predviđeni su visokokvalitetni materijali u završnoj obradi unutrašnjih i spoljnih delova objekta.
Na fasadi je naglašena horizontalna podela u kojoj dominiraju zelene terase i žardinjere. Puni horizontalni delovi su obloženi granitnom keramikom Laminam kao deo sistema ventilisane fasade.
U nekim delovima objekta je predviđena kontaktna fasada (ka svetlarnicima i sl.) koja je projektovana u slojevima giter blok 19 cm, termoizolacija 10 cm i završnim slojevima u boji po izboru projektanta.
Staklene ograde su od sigurnosnog laminiranog stakla montirane na betonski parapet pomoću aluminijumskog profila bez metalne konstrukcije. 

Fasadna aluminarija je od aluminijumskih termoprekinutih profila u sistemu AWS 70 HI, renomiranog proizvođača Schüco. Svi profili su površinski zaštićeni plastifikacijom u boji prema izboru projektanta.
Pozicije prozora i balkonskih vrata su ostakljene trostrukim paketom stakla.
Pozicije obloge fasade između prozora izrađene su od aluminijumskih kutijastih profila spojenih u ram preko kojih je strukturalno zalepljeno emajlirano staklo 8mm debljine.
Na ovim pozicijama predviđeni su spoljašnji venecijaneri tipa Warema E60 A6S sa elektro motorom. 

Oblaganje zidova i podova u toaletima, kuhinji i prostoriji za održavanje je od granitnih pločica 1. klase italijanskog prozvođača ItalGraniti, u slogu po izboru projektanta. Pločice se postavljaju na lepak preko prethodno pripremljene podloge. Zidne pločice su dimenzija 120 / 60 cm, a podne 60 / 60 cm.
U kupatilima se zidovi oblažu keramičkim pločicama od poda do plafona.
U kuhinji se keramičke pločice postavljaju od poda do visine 150 cm. 

Kupatila su planirana sa sanitarnim sudovima: kada ili tuš kabina ili slivna rešetka, lavabo dimenzija u skladu sa dimenzijama kupatila, wc šolja sa softclose poklopnom daskom. Svi sanitarni sudovi su iz uvoza proizvođača Laufen. Isprojektovani su ugradni vodokotlići za wc šolje.
Za slavine i tuš baterije predviđeni su artikli vrhunskog kvaliteta, proizvođača Hansgrohe. Slivne rešetke su artikli renomiranog proizvođača Kessel. 

Predviđene su podne obloge proizvođača Tarkett koje predstavljaju troslojni lamelirani hrastov tarket I klase velikih dimenzija. Svaka daska ima dve oborene ivice po dužoj strani i Aqua Gard zaštitu protiv tečnosti na kraćim stranama. Tarket je lakiran u pet slojeva UV Proteco Strong lakom. Tarket lajsna visine 100 mm je izrađena od MDF-a u beloj boji. 

Ulazna vrata u stanove su sigurnosna od proizvođača Bosal sa sigurnosnom bravom i metalnom potkonstrukcijom. Metalno krilo obloženo je MDF pločama u obradi po izboru projektanta. Vrata se ugrađuju u slepi štok od aluminijumskih profila, sa vertikalnim distancerima i čeličnim ojačanjima. Vrata su širine 100cm i visine 220cm. 

Grejanje je omogućeno priključkom objekta na daljinski sistem grejanja JKP BEOGRADSKE TOPLANE.
U stambenom delu su za ugradnju predviđeni aluminijumski radijatori, marke GLOBAL VOX visine prema parapetima ispod prozora kojih se ugrađuju. Svako grejno telo predviđeno je sa radijatorskim ventilom sa mogućnošću samoregulacije-nezavisnim od promene pritiska u sistemu.
Svaka stambena jedinica ima mogućnost merenja utroška toplotne energije i naplate grejanja prema tom podatku od strane JKP BEOGRADSKE TOPLANE. Ovo se postiže ugradnjom kalorimetra za svaki stan u spratnom ormariću na priključku za svaki pojedinačni stan. 

Svaka stambena jedinica je tretirana kao posebna celina potpuno nezavisna od ostatka objekta i u smislu instalacija ali i u smislu funkcionalnosti. Svaki stan je opremljen mini VRV sistemom i to tako da ima po jednu spoljnu jedinicu pozicioniranu na krovu objekta, u cilju nenarušavanja izgleda fasade, ali i u cilju smanjenja mogućnosti da buka naruši uslove ugodnosti korisnika. Spoljašnja jedinica je freonskim i informacionim vezama povezana sa unutrašnjim jedinicama u svim prostorijama stanova, dnevnom boravku i spavaćim sobama – stanovi su potpuno klimatizovani. 

Za potrebe korisnika planiranog poslovno-stambenog objekta obezbeđen je potreban broj parking mesta u okviru dvoetažne garaže kapaciteta 250 parking mesta.
Obezbedjen je potreban broj mesta za invalide.
Sva parking mesta su označena i numerisana.
Projektom je predviđena direktna veza između garaža i stambenog prostora.
Garaža je opremljena punjačima za električna vozila.

Da li imaš pitanje?
Blok 32
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada