Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Permano d.o.o.

Permano d.o.o.

Predstavljamo Vam kompaniju “Permano” d.o.o. Osnovani u Novom Sadu, sa vizijom da postanemo jedan od lidera u investiranju u stambeno - poslovne objekte. Cilj kompanije je da gradi objekte na najboljim lokacijama u gradu, a da se izdvaja po kvalitetu i pristupačnosti.

Misija kompanije je pre svega zadovoljenje potreba naših klijenata uz poslovanje u skladu sa zakonom. Za kompaniju “Permano” d.o.o. stan je simbol porodice i pojam sigurnosti za buduće generacije. Stručan, mlad i ambiciozan tim profesionalaca je spreman da uz društvenu odgovornost odgovori na sve potrebe naših klijenata i društva u kome živimo. Želimo da našim klijentima ponudimo sigurnost u njihovim domovima uz ispunjenje svih rokova za poslove koje ugovorimo.

Permano stambeni objekti su namenjeni svim generacijama. Možemo se pohvaliti da ispunjavamo sve zahteve tržišta stručnošću i kvalitetom sa kojom gradimo domove za naše klijente. Poslovanje nam se zasniva na principima transparentnosti i kompletnosti usluga.

Kompanija “Permano” d.o.o. želi da saradnjom sa nama trajno rešite svoje stambene potrebe, a da pritom budete sigurni da uz nas dobijate kvalitet uz izuzetno pristupačne cene.

Imamo za cilj da na više atraktivnih lokacija izgradimo renomirane objekte primamljive i dostupne zainteresovanim klijentima

2017
Godina osnivanja
1
Broj zgrada i dalje u prodaji

Sve zgrade Permano d.o.o. : 1 u prodaji od 1 prikazanih

1 u prodaji od ukupno 1 prikazanih