Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Orbita života

Orbita života

 “Orbita života” je mlada firma u okviru grupe Holdinga poznatih brendova “Orbit Handels GmbH” i “Orbit Long Life” sa sedištem u Cirihu, Švajcarska. Ova grupacija punih 20 godina uspešno radi na tržištu Evrope i Ekonomske unije okupljene oko Rusije i poznatog nemačkog brenda “Energetix” sa višedecenijsk...

 “Orbita života” je mlada firma u okviru grupe Holdinga poznatih brendova “Orbit Handels GmbH” i “Orbit Long Life” sa sedištem u Cirihu, Švajcarska. Ova grupacija punih 20 godina uspešno radi na tržištu Evrope i Ekonomske unije okupljene oko Rusije i poznatog nemačkog brenda “Energetix” sa višedecenijskim internacionalnim stažom na svim kontinentima. Sve ove kompanije okupile su preko 100 000 saradnika oko svoje zajedničke misije zdravog načina života, i zahvaljujući njima, milioni zadovoljnih kupaca koriste proizvode ovih poznatih brendova.

Ova plemenita misija se kroz višegodišnju tradiciju razvila u brigu, ne samo o zdravlju cele porodice, već i o komforu i kulturi stanovanja. Tako je objedinjavanje ovih poznatih brendova u kompaniju pod nazivom “Орбита жизни” (srp. orbita života) proizašlo pre 15 godina u Moskvi, gde se i danas nalazi sedište firme koja okuplja preko 50 000 članova u svojoj prodajnoj mreži. Naša firma “Orbita života” sa svojim osnivačkim (roditeljskim) firmama ima višedecenijsko internacionalno iskustvo i finansijski potencijal koji garantuje sigurnost Vaše investicije.

Samo ime kompanije nas obavezuje da biramo samo najbolje. Za uložena sredstva ne dobijate samo stan kao Vašu porodičnu oazu, već možete biti sigurni da Vam sama lokacija daje sigurnost da ste novac uložili u nešto što će uvek imati vrednost, čak i mnogo veću od uloženog. Potvrda toga je i objekat u ulici Gablenerger Hauptstrasse 71 u centru Štutgarta, zaštićen kao kulturno istorisko dobro, čiji je investitor kompanja “LUKI Immobilien GmbH & Co KG”, a pripada Holding grupi u kojoj je i “Orbita života”. Poslovna koncepcija naše kompanije je bazirana na principu da na investicionim projektima u svoj tim okupljamo najstručnija imena u oblasti projektovanja, finansiranja, prava i real-estate-a, kao i u oblasti samog izvođenja građevinskih radova; Realizacija svakog projekta mora biti sigurna, kvalitetna i da zadovolji zahteve svih kupaca.

Upravo iz tih razloga ni u ovaj projekat nismo ušli bez uvažavanja želja i potreba građana grada Kragujevca, već smo angažovali dve najpoznatije internacionalne firme za konsalting “Cushman & Wakefield” i “CBRE Group”, koje su, u naše ime, izvršile istraživanje tržista. Cilj nam je da kvalitetom gradnje, pruženom uslugom i poverenjem koje svakim danom stičemo i ozbiljnim pristupom svom poslu budemo drugačiji od ostalih; Da omogućimo kupcima najoptimalniji odnos kvalitaeta i cene kvadratnog metra stana ili poslovnog prostora na najatraktivnijim gradskim lokacijama, uz garantovanu sigurnost njihove investicije.

Obzirom da je izgradnja objekta ”Orbita” u Ulici dr Zorana Đinđića delimično pokrivena projektnim finansiranjem banke “Eurobank”, zagarantovan je završetak objekta u predviđenom roku, a samim tim i bezuslovna sigurnost kupca. Sve uplate se vrše na namenski račun pod striktnim nadzorom banke. Ovakav partnerski odnos omogućava našim kupcima da dođu do svog stana iz mašte putem posebne linije stambenog kredita, po najpovoljnijim kamatnim stopama. “Orbita života” je kompanija koja se brine da kupci stanova i poslovnih prostora u svakom trenutku budu zadovoljni i sigurni da su kupovinom svoje nekretnine napravili pravu odluku.

Poštujemo rokove, gradimo kvalitetno, povoljniji smo od drugih, imamo profesionalan, ali i prijateljski odnos sa svim kupcima i partnerima, a sve sa ciljem da nakon useljenja ponosno možemo reći da je taj objekat izgradila “Orbita života”, da biste Vi zaista živeli na orbiti svog života.

2017
Godina osnivanja

Sve zgrade Orbita života : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih