Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

NEIMAR-V A.D.

NEIMAR-V A.D.

NEIMAR V u nastupima na tržištu objedinjuje tri osnovne delatnosti: investiranje, projektovanje i izvođenje. Poslovanje kompanije NEIMAR V najvećim delom je usmereno na pripremu projekata, finansiranje, izgradnju i prodaju stambenih, proizvodnih i javnih poslovnih objekata. Pažljivim odabirom, atraktivne gradske lokacije predstavljale su poligon arhitektonske kreacije i graditeljsko umeće. 

Do sada je NEIMAR V projektovao, izgradio i opremio oko million m2 prostora u kojem žive ljudi i radi poslovni svet. Karakteristika Neimarovih objekata su funkcionalnost i vrhunska građevinska opremljenost. Svi oni su izgrađeni od najkvalitetnijih materijala, a uz neizbežne sadržaje opremljeni su elektronskim obezbeđenjem, garažnim prostorom, antipožarnom zaštitom kao i ostalim pozicijama koje su u kategoriji građevinskih propisa. Kvalitet objekata čini i oprema prostora, od onih reprezentativnih namenjenih stvaranju poslovne atmosfere pa do relaksirajućih površina i detalja u stambenim prostorima. 

Neimar V okuplja 300 zaposlenih, različitih stručnih kvalifikacija, od toga 50 inženjera i tehničara. Neimar V sarađuje sa oko 300 kooperanata, podizvodjača i dobavljača materijala i opreme. Neimar V je učesnik velikog broja humanitarnih akcija i aktivnosti podrške pojedincima i ustanovama. 

1
Broj sagrađenih zgrada
1991
Godina osnivanja
2
Broj zgrada i dalje u prodaji