Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 81 projekata za Novi Sad. Pretraži ih

Kisačka 34-38

Kisačka 34-38, Novi Sad, Srbija

Informacije o zgradi - Kisačka 34-38

U izgradnji Status gradnje
Ne Uknjiženo
68 Broj stanova
Na gas Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 3
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2023
Energetski pasoš Ima

Lokacija projekta Kisačka 34-38

Kisačka 34-38, Novi Sad, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Kisačka 34-38

Prodaja stanova Novi Sad

Kisačka 34-38

Mistral Invest 021

Glavni arhitektonski motiv „Kisačke 34-38“ predstavljaju tamne kubusne forme na uličnoj fasadi objekta, koje osim što kubusne forme daju snažnu dinamiku i estetski izraz objektu, njihov raspored je takav da vizuelno povezuju objekat sa okolinom i okolnim objektima, uspostavljaju dijalog sa ulicom, urbanim prostorom i dešavanjima. Istovremeno su barijera između ulice, kao javnog prostora, i stana, kao privatnog prostora, i odgovor su na zadatak da se dobije intiman prostor unutar stanova, sa što više prirodnog osvetljenja, sa zaštitom od sunca, orijentisanim ka ulici. 

Da bi se omogućili što bolji pogledi i veća količina prirodnog osvetljena, predviđeni su prozorski otvori većih dimenzija od standardnih. Ograde terasa su jednim delom staklene, dok su donjim delom pune, kako bi se zadržala intimnost. Dvorišnu fasadu objekta karakterišu veliki prozorski otvori i terase, koji su, svojim naizmeničnim vertikalnim elementima i razlikom u odnosu na uličnu fasadu, u kontrastu sa horizontalnim linijama parapeta, tako da je ovde naglasak na potpunom povezivanju objekta sa prostorom i predivnim pogledima iz stanova i terasa na okolnu panoramu. 

Centralni arhitektonski motiv dvorišta je središnje monumentalno krilo objekta, koje fluidno ulazi u prostor, i stepenasto postavljene zelene krovne terase, predviđene kao polujavni otvoreni prostor, namenjen za okupljanje i socijalizaciju stanovnika kompleksa, ispod kog je sakrivena rampa za ulaz u dve podrumske garaže. 

U prizemlju objekta i galeriji smešteni su savremeni poslovni prostori fleksibilnih osnova, po dva na svakoj etaži, dok su na spratovima smešteni stanovi različitih struktura i veličina.

Osnove svih stambenih jedinica su pažljivo i intuitivno projektovane, kako bi se dobila maksimalno funkcionalna površina i maksimalna površina životnog prostora. Odabrana je ugradnja najsavremenijih, najkvalitetnijih, ekološki ispravnih materijala i opreme, koji su, osim udobnosti, estetskog kvaliteta i funkcionalnosti, predviđeni da zadovolje paramatar dugotrajnosti i energetske efikasnosti za vreme trajanja životnog veka objekta. Stambeni ulaz u objekat je smešten sa dvorišne strane i kontrolisan, što je od izuzetne važnosti za bezbednost i osećaj sigurnosti budućih stanovnika i korisnika kompleksa. 

Predviđen kapacitet parkinga, koji je smešten u dvorištu i podrumu kompleksa, je skoro duplo veći od potrebnog, kao još jedan doprinos da se „Kisačkom 34-38“ pruži jedinstvenost, maksimalan prostorni kvalitet i komfor, obezbedi sigurnost i zadovolje zahtevi savremenog načina života svojih budućih stanovnika.

 

Novosti Kisačka 34-38

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Novi tlocrti

17.1.2022.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

12.7.2021.
Dodat je novi tlocrt (2)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

28.6.2021.
+ 48 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (51)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Kisačka 34-38
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada