Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 3 projekata za Prokuplje grad. Pretraži ih

Bella Vita

Vasilija Đurovića Žarkog, Prokuplje, Srbija

Informacije o zgradi - Bella Vita

U izgradnji Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
52 Broj stanova
Na gas Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Ne
Spratnost 4
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2022
Energetski pasoš Ima
Mogućnost kupovine na kredit

Location of Bella Vita

Vasilija Đurovića Žarkog, Prokuplje, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Bella Vita

 Predstavljamo vam stambeno poslovni kompleks „BELLA VITA“, prvi stambeni kompleks zatvorenog tipa tzv. kondominijum koji pomera standarde urbanog života Prokuplja. donosite najvažniju životnu odluku, tražite stan za vas ili budući dom za porodicu, ili možda samo želite da investirate za budućnost ? želite da vaš stan bude u mirnom okruženju,punom zelenila, da vam obezbedi dozu mira i privatnosti, ali vam je istovremeno bitno da vam sve bude na dohvat ruke i da budete u blizini gradskih dešavanja ? Idealno rešenje svih vaših zahteva – Kompleks „BELLA VITA“ - grad u gradu, smešten u bivšoj industrijskoj zoni grada na površini od preko 8 500 m2, u prirodnom okruženju. Neposredna blizina parka „Gvozdeni puk“ inače najodlikovanije jedinice u istoriji Srpske vojske, keja reke Toplice i teniskih terena dodatno oplemenjuje ovaj životni prostor, a udaljenost administrativnog-upravnog centra grada od samo 8 minuta hoda, kao i blizina škole, pijace, autobuske stanice omogućiće stanarima kompleksa brzo i lako obavljanje svakodnevnih aktivnosti uz veliku uštedu vremena. Kompleks „BELLA VITA“ pružiće idelan, bezbedan i siguran dom svojim stanarima u oko 250 komfornih stanova različih površina od 29 do 93 m2, raspoređenih u tri stambena bloka. Savremeni koncept gradnje omogućava stanarima prostor za uživanje u zajedničkim sadržajima ; park, igralište za decu, centralna pešačka zona unutar kompleksa opremljena atraktivnim mobilijarom. Kompleks je opremljen svom pratećom infrastrukturom, garažnim i parking mestima. Budući poslovni prostor kompleksa, ukupne površine od oko 1000 m2 svojom ponudom i sadržajima/prodavnice, restoran, kafići, uslužne delatnosti/pružiće dodatnu udobnost i zadovoljiti svakodnevne neophodne potrebe stanovnika ovog „grada u gradu“. Napravite prvi korak u budućnost, zakažite termin i pridružite se grupi budućih stanara kompleksa „BELLA VITA“ 

Novosti Bella Vita

Prijavi se i primaj sve novosti u vezi sa ovim projektom

Najmanja cena

24.9.2021.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 20 690 €.
Gledajte promenu cene po m²

Novi tlocrti

24.9.2021.
+ 9 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (12)
Vidi tlocrte

Cena je promenjena

24.9.2021.
Najmanja cena za kvadratni metar je promenjena od 693 € do 704 €. Ova cena vazi za 0,5-s. stranove sa povrsinom od 29,39 m?.
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Bella Vita
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada