Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Lazar nekretnine

Lazar nekretnine

Lazar nekretnine

Naša poslovna aktivnost zasnovana je na deceniju dugom iskustvu u izgradnji stambenih objekata.

Akcenat je na kvalitetu objekata, a proaktivan pristup poslovanju je jedan od razloga zašto je do sada izgrađeno preko 10 000 m²stambenog i poslovnog prostora.

Naša delatnost je isključivo izgradnja i prodaja stanova i poslovnih prostora.

Svi stambeno poslovni prostori su uredno uknjiženi u zemljišne knjige. Na našem web sajtu se možete informisati o našoj ponudi, te upoznati se sa svim procedurama prilikom kupovine nekretnine i pronaći neophodnu dokumentaciju.

Znanjem naših majstora, pod konstantnim nadzorom našeg arhitekte, projektovanje i izgradnja stanova biće završeni na obostrano zadovoljstvo.

Upoznajte se sa našom ponudom i prednostima u odnosu na ostale investitore na području Niša.

U cilju unapređenja odnosa sa korisnicima, stojimo na raspolaganju u smislu pružanja preciznih i pouzdanih informacija koje su od izuzetnog značaja prilikom izbora i kupovine stambenog i poslovnog objekta.

Diplomirani građevinski inženjer Đokić Lazar

Sve zgrade Lazar nekretnine : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih