Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Kuća Petrović nekretnine Niš

Kuća Petrović nekretnine Niš

Kuća Petrović nekretnine Niš

“Kuća Petrović” već 23 god. važi za uspešnu i stabilnu firmu u kojoj radi ambiciozan tim sposoban da odgovori svim izazovima vezanim za polje nekretnina. Agencija za nekretnine KUĆA PETROVIĆ je počela sa radom 14. novembra 1997. godine, pa se sa ponosom možemo pohvaliti da ove godine obeležavamo 19 godina uspešnog poslovanja! Svojim profesionalnim poslovanjem u prethodnom pe...

“Kuća Petrović” već 23 god. važi za uspešnu i stabilnu firmu u kojoj radi ambiciozan tim sposoban da odgovori svim izazovima vezanim za polje nekretnina. Agencija za nekretnine KUĆA PETROVIĆ je počela sa radom 14. novembra 1997. godine, pa se sa ponosom možemo pohvaliti da ove godine obeležavamo 19 godina uspešnog poslovanja! Svojim profesionalnim poslovanjem u prethodnom periodu, agencija KUĆA PETROVIĆ je stekla imidž uspešne i stabilne firme u kojoj rade isključivo ambiciozni i mladi ljudi, sposobni da odgovore svim izazovima koje sa sobom nose poslovi sa nekretninama. 

1997
Godina osnivanja
3
Broj zgrada i dalje u prodaji