Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Kordun gradnja d.o.o.

Kordun gradnja d.o.o.

Kordun gradnja d.o.o.

Iako je Kordun Gradnja relativno mlada kompanja(7 godina) mi se trudimo da ozbiljno i profesionalno obavljamo svoju delatnost.

Sa svakim novim objektom podižemo kvalitet gradnje.Kordun Gradnja prati nove trendove u izgradnji objekata i koristimo najsavremenije materijale,sa ciljem poboljšanja energetske efikasnosti i smanjenja troškova.

Za unutrašnje opremanje stanova koristimo materijale prve klase uz prateće garancije.

Kordun Gradnja je uvek na raspolaganju našim cenjenim kupcima da izađemo u susret po pitanju svih predloga , sugestija i želja. Našim kupcima je omogućen uvid u kvalitet gradnje , tako što će biti upoznati sa vrstom ugradnih materijala poput keramike , parketa , unutrašnjih i ulaznih vrata, sanitarija....

Svi stambeno poslovni objekti Kordun Gradnje koje smo do sada izgradili su uredno uknjiženi u zemljišne knjige.

Važno nam je da opravdamo poverenje koje ćete nam Vi ukazati.Trudićemo se, a to će biti i naša misija da poboljšamo kvalitet života i rada u stambeno poslovnim zgradama oslanjajući se na pouzdano poslovanje i kvalitet.

2013
Godina osnivanja