Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Klasika građevinsko preduzeće

Klasika građevinsko preduzeće

Klasika građevinsko preduzeće

Građevinsko preduzeće Klasika d.o.o. je formirano od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti građevinarstva, do skoro kao sastavni deo firme GP Vlasina Inženjering d.o.o. a od 2012 godine nastupa samostalno kao investitor na izgradnji stambeno poslovnih objekata. 

Poslovna politika kao osnova našeg rada je da se objekti grade u skladu sa najvišim standardima i na najatraktivnijim lokacijama. Materijali se nabavljaju od već proverenih proizvodjača a ugradnja se vrši na stručan način i pod nadzorom stručnog tima inženjera.

O kvalitetu naših objekata svedoče sami kupci već izgrađenog stambenog i poslovnog prostora.

GP Klasinka je stabilna, uspešna i pouzdana gradjevinska firma sa zavidnom reputacijom, firma na koju se oslanjaju kako kupci tako  izvođači i podizvođači u procesu izgradnje.

Na stambeno poslovnim objektima u Nišu u ulici Vojvode Mišića i Ćirila i Metodija pokazali smo da je stručnost i kvalitet na našoj strani. U prilog tome svedoče i sve prodate stambene jedinice. Aktuelni stambeno poslovni objekat u ulici Jovana Skerlica br.22 daje mogućnost uvida u kvalitet  u toku svih faza izgradnje od pripremnih do zavrsnih gradjevinskih radova.

2012
Godina osnivanja
0 u prodaji od ukupno 0 prikazanih