Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga

Svi oglašivači Srbija

Godina osnivanja : 2008
Izgrađeni objekti : 1
Domil d.o.o.

Mi gradimo Vaš dom.

Preduzeće za proizvodnju i izgradnju stanova je osnovano 2008. godine sa sedištem u Beogradu, ulica Dravska 7, kancelarija Gundulićev venac 20.

Godina osnivanja : 1998
Izgrađeni objekti : 2
Granit Invest d.o.o.

GRANIT INVEST je kompanija sa bogatom tradicijom u građevinarstvu Srbije i širem okruženju. Tokom više od 40 godina poslovanja, razvila se u uspešan poslovni sistem koji je projektovao i realizovao brojne stambene, stambeno–poslovne i poslovne objekte. Velika stručnost i iskustvo naših inženjera i tehničara koji prate i primenjuju najnovija tehnolška dostignuća građenja i ma...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2016
Izgrađeni objekti : 0
Faleti - Magra d.o.o.

Privredno društvo Faleti - Magra osnovale su dve porodične firme Faletti d.o.o. i Magra d.o.o. iza kojih stoji veliki broj uspešno završenih projekata u oblasti građevinarstva. Spojem mladih snaga i energije firme Faletti i velikog znanja i iskustva firme Magra, stvoren je pobednički tim idealan za realizaciju jedinsvtenog i prestižnog poslovno - stambenog objekta u Nevesinj...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2015
Izgrađeni objekti : 0
Goldberg Real Estate d.o.o.

Goldberg Real Estate je kompanija koja duže od 10 godina posluje u inostranstvu. U Srbiji je trenutno investirano u zemljište za izgradnju stambeno - poslovnog objekta površine 34.018m2

Izgrađeni objekti : 0
LIGA INVEST doo

 

Liga invest d.o.o., privredno društvo za inženjering izvoz-uvoz i investicione radove osnovano je 2008. godine.

Bavi se izgradnjom stambenih i nestambenih objekata.

O našoj reputaciji svedoče projekti koje smo realizovali na području grada Beograda, podrazumevajući stručnost, kvalitet i poštovanje dogovorenih rokova.

Uspešno završeni poslov...

Idi na profil oglašivača
Izgrađeni objekti : 1
Construzione d.o.o.

Costruzione d.o.o. je preduzeće u kom smo objedinili decenijsko iskustvo u izgradnji stanova, na različitim lokacijama u Beogradu, namenjenih širokom tržištu.

To podrazumeva da detaljno vodimo računa o svim aspektima bitnim za realizaciju naših projekata - od pažljivog izbora lokacije za gradnju, preko precizno izrađene projektne dokumentacije, do izgradnje objekata i...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2011
Izgrađeni objekti : 1
Astuta Plus d.o.o.

Preduzeće Astuta Plus d.o.o. je osnovano 2011. godine sa ciljem da izgradi mini stambene komplekse pristupačne svima koji su zainteresovani da žive u mirnom delu Zemuna.

Iako je veoma mlado preduzeće, iza sebe broji preko 30 izgrađenih stambenih objekata.

Mi gradimo stanove misleći na Vašu budućnost i budućnost Vaše dece, kao i na sigurnost koju pružaju naši ve...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 1990
Izgrađeni objekti : 0
ENMON d.o.o.

Kompanija ENMON je zasnovana na vrednostima proaktivnog pristupa tržištu, preduzetničkog duha zaposlenih i posvećenosti inovacijama i trendovima iz celog sveta. U okviru kompanije nalaze se sektori komercijalnog poslovanja (uvoz/izvoz, veleprodaja, maloprodja, proizvodnja i skladištenje) planiranja, nabavke, kvaliteta, finansija, računovodstva, pravnih poslova, gradnje, mark...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2019
Izgrađeni objekti : 0
EDITION PROPERTIES

EDITION PROPERTIES grupa je formirana 2017. godine u cilju izgradnje stambenih objekata u Beogradu investicijama IT kompanije QODE iz Beograda, koja je, sa svojih 120 zaposlenih, već 10 godina jedan od lidera na globalnom tržištu WP templejta.

EDITION PROPERTIES ima za cilj dugoročno ulaganje u projektovanje i realizaciju savremenih stambenih i stambeno - poslovnih ob...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2019
Izgrađeni objekti : 0
Seven Invest d.o.o.

Društvo sa ograničenom odgovornošću. Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada. 

Godina osnivanja : 1995
Izgrađeni objekti : 0
Terzić gradnja

Kompanija Tgradnja, a kasnije Terzić Gradnja je porodična firma osnovana 1995. godine sa dugogodišnjim iskustvom u izvodjenju i prodaju stambeno-poslovnih objekata.

Nakon višegodišnjeg izvodjenja objekata kompanija Terzić Gradnja se danas bavi samo investicijom i prodajom uz obavezan nadzor kvaliteta, kako bi kvalitet zadržali na visokom novou.

Na lokalno tržiš...

Idi na profil oglašivača
Izgrađeni objekti : 1
Godina osnivanja : 2019
Izgrađeni objekti : 0
Izgrađeni objekti : 0
Tri rest

 Tri Rest

Uspeh meren zadovoljstvom naših klijenata i poslovnih partnera.

Posedujemo veliko iskustvo u izgradnji poslovnih i stambenih objekata, fabričkih hala i drugih objekata različitih namena. Posebno se ponosimo kvalitetom izvedenih završnih radova.
Naša uža specijalnost, i ono u čemu smo lideri na našem t...

Idi na profil oglašivača
Godina osnivanja : 2000
Izgrađeni objekti : 0
Aleksandar Group

 Zastupnik prodaje nekretnina u okviru objekta Taurunum XXI je kompanija West Properties d.o.o.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Oglašivači 1 - 20 / 191