Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Naša platforma sadrži preko 44 projekata za Beograd. Pretraži ih

Dva javora

Rudi Čajevca 31, Mirevo
Cena na upit

Investitor

Homework Development
Projekti na prodaju: 1

Dodatne info

4 spratnost
drugog kvartala 2019 Godina završetka gradnje
Kupovina na kredit Da
Tip parkinga Iznad zemlje
Lift putnički
Grejanje Centralno
Energetski pasoš Ima
Uknjiženo Uknjižba u toku
Kalorimetar Da
Mogućnost kupovine garaže Da
Mogućnost kupovine parking mesta Da
Vrsta poda Parket
Video nadzor Da
Stolarija Aluminijum
Mogu se vršiti izmene prostorija Ne
Lođa
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a

Lokacija

Rudi Čajevca 31, Mirevo
location image

O ovom projektu

Mirijevo 3 je deo Beograda sa odličnom mikroklimom. Pored samoniklih stabala plemenitog balkanskog javora, na lokaciji stambenog kompleksa Dva javora do pre samo nekoliko godina su se prostirali stoletni vinogradi.Ovo mesto je idealno za porodični život i odgajanje zdrave dece, nedaleko od centra prestonice.

Mirijevo je dovoljno daleko od gradske vreve i smoga, bez problema sa parkiranjem, a samo 20 minuta vožnje udaljeno od strogog centra grada. U blizini je nedavno otvoren moderni tržni centar Big Fashion.

Stanovi imaju podrumske ostave. Opremljeni su najkvalitetnijim završnim materijalima: klasičnim hrastovim parketom prve S klase, španskim keramičkim plocicama Geotiles prve klase, uvoznim sanitarijama Roca i kadama Kolpasan, najkvalitetnijim sobnim vratima Braća Marić, čeličnim sigurnosnim vratima Talaris, prozorima sa 6-komornim nemačkim PVC profilom KBE i niskoemisionim staklom (LOW-E), elektro-galanterija Aling Conel modernog dizajna.

Prva faza gradnje: decembar 2016 – novembar 2017. Druga faza gradnje: januar 2018 – februar 2019.

Lift

Stambeni kompleks Dva javora opremljen je najsavremenijim uvoznim liftovima marke Orona, savremenog dizajna.

Video nadzor

Pored sigurnosnih čeličnih vrata na ulazu u svaki stan, stambeni kompleks Dva javora obezbeđen je kamerama video nadzora. Snimaju se javne zone, kako bi se obezbedila potpuna sigurnost stanara i njihove dece i kontrolisalo ko ulazi u zgradu.

Visina plafona

Plafoni u našim stanovima su visoki 2,75 m. Upravo ta visina obezbeđuje optimalni odnos količine vazduha i potrošnje grejanja, ali i bolju osvetljenost prostorija i psihološki osećaj komfora.

Pune betonske tavanice

Ovaj objekat gradimo po zlatnim standardima ’70-ih i ’80-ih godina XX veka, kada je jugoslovensko građevinarstvo bilo poštovano u čitavom svetu. Buka od komšija se apsorbuje isključivo masom tavanica, a nju daje samo masivni beton. Našim stanarima ne nudimo šuplje tavanicame sa fert-gredicama, kako se to najčešće danas radi, već pune ploče od armiranog betona.

Centralno gradsko grejanje

Odlučili smo se za pravo centralno gradsko grejanje.Kompleks Dva javora priključen na gradske toplane što, u kombinaciji sa povećanom debljinom izolacije i niskoemisionim staklima na prozorima, našim stanarima obezbeđuje jeftinije, ali sigurno grejanje. Svi stanovi imaju kalorimetre.

Blizina škola i vrtića

Na svega par stotina metara nalazi se vrtić „Zvončica” i osnovna škola „Pavle Savić“, a plac preko puta kompleksa Dva javora je planiran za izgradnju mirijevske gimnazije. Ovo čini našu lokaciju idelnom za mlade porodice. Čak i bez pratnje roditelja, deca pešice mogu da dođu do škole za svega par minuta.

Lako do hipotekarnog kredita

Projekat Dva javora ima najviše ocene agencija za procenu bezbednosti investicija. Zato smo dobili projektno finansiranje investicione banke Mirabank. Kupovinu stana u našem kompleksu rado ce pomoći nekoliko partnerskih banka, koje su naš projekat ocenile kao izvrsno ulaganje.

Nakon što ste izabrali i rezervisali stan, možete se obratiti službenicima banaka naših partnera, koji će vam pomoći da prikupite neophodnu dokumentaciju i u najkraćem roku dobijete ključeve. Jednostavno pozovite kol-centar banke Societe Generale i recite da vas interesuje kredit za kupovinu stana u kompleksu DvaJavora u Mirijevu.

Energetska efikasnost

Kompleks je projektovan po najnovijim standardima štednje energije, što se potvrđuje dokumentom – Pasošem energetske efikasnosti. Zidovi su izgrađeni od toplog glinenog bloka, izolovani sa dodatnih 10 cm kamene mineralne vune. Prozori su napravljeni od 6-komornog PVC profila nemačke firme KBE, a termoizolacioni staklo-paket je napravljen sa specijalnim niskoemisionim staklom (LOW-E). Niskoemisiono staklo reflektuje toplotu, tj. infracrveno zračenje nazad u prostoriju, čime se temperatura u stanu povećava za oko 5 stepeni celzijusa. Stanovi su topliji, a računi za grejanje niži.

Novosti

Novi tlocrti

2.11.2018.
Dodat je novi tlocrt (1)
Vidi tlocrte

Novi tlocrti

15.10.2018.
+ 18 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (21)
Vidi tlocrte
Sve novosti

Oceni i ostavi svoje mišljenje o ovom projektu

5
/ 5
Da li imaš pitanje?
Dva javora
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje