Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 121 projekata za Beograd. Pretraži ih

Dva javora

Rudi Čajaveca 31, Beograd, Srbija

Informacije o zgradi - Dva javora

Završeno Status gradnje
Uknjižba u toku Uknjiženo
31 Broj stanova
Centralno Grejanje
Kupovina na kredit Da
Kalorimetar Da
Spratnost 4
Lift Putnički
Tip parkinga Iznad zemlje
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Da
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2019
Energetski pasoš Ima
Lođa
Terasa
Garaža
Mogućnost povrata PDV-a

Lokacija Dva javora

Rudi Čajaveca 31, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Dva javora

Sa zadovoljstvom želimo da Vam predstavimo prodaju stanova u jednom od najperspektivnijih delova naše prestonice..

Mirijevo 3 je deo Beograda sa odličnom mikroklimom. Pored samoniklih stabala plemenitog balkanskog javora, na lokaciji stambenog kompleksa Dva javora do pre samo nekoliko godina su se prostirali stoletni vinogradi.Ovo mesto je idealno za porodični život i odgajanje zdrave dece, nedaleko od centra prestonice.

Mirijevo je dovoljno daleko od gradske vreve i smoga, bez problema sa parkiranjem, a samo 20 minuta vožnje udaljeno od strogog centra grada. U blizini je nedavno otvoren moderni tržni centar Big Fashion.

Stanovi imaju podrumske ostave. Opremljeni su najkvalitetnijim završnim materijalima: klasičnim hrastovim parketom prve S klase, španskim keramičkim plocicama Geotiles prve klase, uvoznim sanitarijama Roca i kadama Kolpasan, najkvalitetnijim sobnim vratima Braća Marić, čeličnim sigurnosnim vratima Talaris, prozorima sa 6-komornim nemačkim PVC profilom KBE i niskoemisionim staklom (LOW-E), elektro-galanterija Aling Conel modernog dizajna.

Prva faza gradnje: decembar 2016 – novembar 2017. Druga faza gradnje: januar 2018 – februar 2019.

Lift

Stambeni kompleks Dva javora opremljen je najsavremenijim uvoznim liftovima marke Orona, savremenog dizajna.

Video nadzor

Pored sigurnosnih čeličnih vrata na ulazu u svaki stan, stambeni kompleks Dva javora obezbeđen je kamerama video nadzora. Snimaju se javne zone, kako bi se obezbedila potpuna sigurnost stanara i njihove dece i kontrolisalo ko ulazi u zgradu.

Visina plafona

Plafoni u našim stanovima su visoki 2,75 m. Upravo ta visina obezbeđuje optimalni odnos količine vazduha i potrošnje grejanja, ali i bolju osvetljenost prostorija i psihološki osećaj komfora.

Pune betonske tavanice

Ovaj objekat gradimo po zlatnim standardima ’70-ih i ’80-ih godina XX veka, kada je jugoslovensko građevinarstvo bilo poštovano u čitavom svetu. Buka od komšija se apsorbuje isključivo masom tavanica, a nju daje samo masivni beton. Našim stanarima ne nudimo šuplje tavanicame sa fert-gredicama, kako se to najčešće danas radi, već pune ploče od armiranog betona.

Centralno gradsko grejanje

Odlučili smo se za pravo centralno gradsko grejanje.Kompleks Dva javora priključen na gradske toplane što, u kombinaciji sa povećanom debljinom izolacije i niskoemisionim staklima na prozorima, našim stanarima obezbeđuje jeftinije, ali sigurno grejanje. Svi stanovi imaju kalorimetre.

Blizina škola i vrtića

Na svega par stotina metara nalazi se vrtić „Zvončica” i osnovna škola „Pavle Savić“, a plac preko puta kompleksa Dva javora je planiran za izgradnju mirijevske gimnazije. Ovo čini našu lokaciju idelnom za mlade porodice. Čak i bez pratnje roditelja, deca pešice mogu da dođu do škole za svega par minuta.

Lako do hipotekarnog kredita

Projekat Dva javora ima najviše ocene agencija za procenu bezbednosti investicija. Zato smo dobili projektno finansiranje investicione banke Mirabank. Kupovinu stana u našem kompleksu rado ce pomoći nekoliko partnerskih banka, koje su naš projekat ocenile kao izvrsno ulaganje.

Nakon što ste izabrali i rezervisali stan, možete se obratiti službenicima banaka naših partnera, koji će vam pomoći da prikupite neophodnu dokumentaciju i u najkraćem roku dobijete ključeve. Jednostavno pozovite kol-centar banke Societe Generale i recite da vas interesuje kredit za kupovinu stana u kompleksu DvaJavora u Mirijevu.

Energetska efikasnost

Kompleks je projektovan po najnovijim standardima štednje energije, što se potvrđuje dokumentom – Pasošem energetske efikasnosti. Zidovi su izgrađeni od toplog glinenog bloka, izolovani sa dodatnih 10 cm kamene mineralne vune. Prozori su napravljeni od 6-komornog PVC profila nemačke firme KBE, a termoizolacioni staklo-paket je napravljen sa specijalnim niskoemisionim staklom (LOW-E). Niskoemisiono staklo reflektuje toplotu, tj. infracrveno zračenje nazad u prostoriju, čime se temperatura u stanu povećava za oko 5 stepeni celzijusa. Stanovi su topliji, a računi za grejanje niži.

Da li imaš pitanje?
Dva javora
Odeljenje za klijente
Sledeća zgrada