Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Povratak na pretragu
Sledeća zgrada
Naša platforma sadrži preko 122 projekata za Beograd. Pretraži ih

Vojvode Stepe 47

Vojvode Stepe 47, Beograd, Srbija
Prodaja lokala u prizemlju objekta

Oglašivač

Informacije o zgradi - Vojvode Stepe 47

U izgradnji Status gradnje
Da Uknjiženo
29 Broj stanova
Podno Grejanje
Kalorimetar Ne
Spratnost 7
Lift Putnički
Tip parkinga Parking mesto u garaži
Mogućnost kupovine parking mesta Ne
Mogućnost kupovine garaže Ne
Godina završetka gradnje drugog kvartala 2021
Energetski pasoš Ne

Location of Vojvode Stepe 47

Vojvode Stepe 47, Beograd, Srbija
location image

O ovoj zgradi - Vojvode Stepe 47

Objekat na uglu ulica Vojvode Stepe 47 i Bože Jankovića br.1, predstavlja stambeno - poslovni objekat, spratnoti Po+Su+P+4+PS, na opštini Voždovac.

Pogodan položaj objekta omogućava odličnu vezu sa ostatkom grada putem tramvaja i autobuskih linija javnog gradskog prevoza (14,33,6,69).

Prešački pristup objektu omogućen je u ulici Vojvode Stepe, dok je kolski pristup objektu omogućen iz ulice Bože Jankovića.

Poslovni prostori projektovani u prizemlju objekta i na galerijskom delu koji doprinosi atraktivnosti kompletne etaže, orijantisani su ka ulici Vojvode Stepe.

Projektno rešenje stambenog dela objekta daje mogućnost izbora kupcima jer je ponuda raznolika, sastoji se od 29 stambenih jedinica kvadratura od 41.72m2 - 106.74m2. Od ukupno 6 stambenih jedinica po etaži, budući kupci mogu da biraju stanove orijentisane ka uličnoj strani objekta, kao i ka dvorišnoj mirnijoj strani, u skladu sa svojim potrebama i meri.

Objekat ima podzemne garaže sa 47 parking mesta u dva nivoa, kojima je pristup omogućen grejnom rampom do nivoa suterena, potom do nivoa podrumske garaže. Pored standardnih parking mesta obezbeđena su i parking mesta rešena putem sistema klackalica Data Sheeat Wohr Parklift 440 sistem parkiranja 2 automobila na jednom mestu.

Fasadni zidovi objekta, takozvani sendvič zidovi od Thermo Block-a, kamene vune i FunderMax-a kao završne obloge na fasadi. Stolarija je aluminijum-drvo, sa troslojnim niskoemisionim staklom, aluminijumskim električnim roletnama i komarnicima. U objektu je planirano podno grejanje u svim prostorijama stambenih jedinica, sa završnom podnom oblogom troslojnog hrastovog parketa, dok je hlađenje rešeno putem sistema Fan Coil-a smeštenih u spuštenim plafonima hodnika. Kompletan sistem regulisan je toplotnim pumpama. Na ulazu u stanove nalaze se sigurnostna vrata od FunderMax-a. Keramika u kupatilima i kuhinjama italijanskog proizvođača Marazzi. Holovi objekta obloženi atraktivnim mermerom, terase granitnom keramikom, a ograde kaljenim staklom u atraktivnoj nijansi. 

Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kavalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova i ostalih prostorija, koji svojom organizacijom pružaju maksimum životnog prostora budućim vlasnicima.

Novosti Vojvode Stepe 47

Nove promocije

12.4.2021.
Investitor je dodao novu promociju
Vidi promociju

Najmanja cena

12.4.2021.
Najmanja cena po nekretnini za ovaj projekat je promenjana i sada iznosti 118 778 €.
Gledajte promenu cene po m²

Novi tlocrti

12.4.2021.
+ 4 Fotografija
Dodat je novi tlocrt (7)
Vidi tlocrte
Sve novosti
Da li imaš pitanje?
Vojvode Stepe 47
Odeljenje za klijente
ili postavi pitanje
Sledeća zgrada