LINEA B LUXURY RESIDENCE

close
Šifra projekta: 295

LINEA B LUXURY RESIDENCE
N prodaja
Alekse Šantića 64
Novi Sad - Grbavica, Novi Sad

key
U ponudi
9 stanova
payments
Cena
na upit
square_foot
Površine
26.6-189.9m²
meeting_room
Sobnosti
0.5-5 sobe
stairs
Spratnost
6 spratova
device_thermostat
Grejanje
Centralno
elevator
Lift
Ima, 1
sensor_window
Stolarija
Aluminijum
local_library
Nije
uknjiženo
energy_savings_leaf
Energetski
pasoš
speed
Kalorimetar
Ima

Ponuda

Stanovi (9)
5. sprat
Cena: upit
2 soba
50.5 m2
4. sprat
Cena: upit
2 soba
50.5 m2
Prizemlje
Cena: upit
1.5 soba
34.7 m2
6. sprat
Cena: upit
2 soba
50.5 m2
5. sprat
Cena: upit
5 soba
189.9 m2
Pogledaj kompletnu ponudu
east
apartment KOMPLETNA PONUDA

O projektu

Direktna prodaja od investitora.

Odmah useljivo.

Shodno sopstvenoj tradiciji, Linea B Invest je i ovog puta odabrala atraktivnu lokaciju za novu zgradu, nadomak šireg centra grada i svih pogodnosti koje takav položaj nudi, u oazi mira, zaklonjenoj od buke i ulične vreve.

Smeštena na Grbavici, preko puta Limanskog Doma zdravlja, ova zgrada pruža jedinstvenu prilika za kupovinu stana u Novom Sadu za sve one koji žele da izgrade mirno porodično gnezdo i istovremeno uživaju u svim čarima vojvođanske prestonice.

Zgrada je zidana termo klima blokom proizvođača „Zorka“ iz Šapca. Keramika u zgradi je italijanska prve klase.U kuhinje su ugrađene granitne pločice visokog kvaliteta. Bojleri za toplu vodu su marke Ariston, a u sobama je hrastov parket prve klase.

Spoljna stolarija je aluminijumska. ULAZNA SIGURNOSNA VRATA – Furnirana Visina do 207 cm Krilo vrata (61mm debljine): Ram izradjen od kvadratnih cevi 40x40mm. Ispuna krila od HOMANIT izolacionih ploča.

Metalni ram prekriven limom 1mm debjline, i završno obložen furniranim MDFom 10mm debljine sa obe strane. Štok: Izradjen od pravougaonih cevi 50x40mm. Lajsne: Obostrano opšivne lajsne u širini zida izradjene od MDFa 16mm debljine.

Kompletna vrata su obložena prirodnim furnirom hrasta, svi elementi završno lakirani PU bezbojnim lakom u 3 sloja.

Okovi: Securemme sigurnosna brava na sef ključ, Hoppe Stockholm kvaka, Securemme širokougaona špijunka, fiksni šipovi na strani do, inox prag, dvostruka dihtung guma Schlegel (na krilu i na štoku vrata) SOBNA FURNIRANA VRATA - MDF - Visina do 207cm Krilo vrata: Ram izradjen od drvenih letvica, ispuna od papirnog sada.

Obostrano obloženo sa furniranim MDFom 4-6mm debljine. Štok: Izradjen od punog MDFa 38mm debljine. Lajsne: Izradjene od MDFa 16/100mm Kompletna vrata obložena prirodnim furnirom hrasta i završno lakirana PU bezbojnim lakom.

Vrata su opremljena AGB bravom, brodskih prolaznih šarki, HOPPE Utrecht kvakom i Schlegel dihtung gumom u braon boji.

Višeslojni podovi su izradjeni od šperploče 9mm debljine i hrastove lamele 5mm debljine. Baterije i slavine koje ugrađujemo u zgradi su : - Baterije - Slavine > Proizvođač Grohe - HERC UNITAS slavine Ograde koje postavljamo na stepeništu u zgradi su visokog kvaliteta, kompletno plastificirane sa hrastovim rukohvatima. U zgradu se ugrađuje elektični lift.

Ulaz u zgradu je obezbeđen video nadzorom. Alingov modularni program- Experience smo izabrali kada smo ugrađivali sklopke i priključnice.

Svi kablovi koji su ugrađeni u zgradu su od nemačkog proizvođača. Razvodne kutije marke „Haber“ su takođe ugrađene u našoj zgradi.

Što se tiče hidropremaza i zaštitnih premaza, opredelili smo se za brend „SIKA“.


LINEA B LUXURY RE avatar

Stambeni krediti

*Kalkulator je informativnog karaktera.

Za ponudu kontaktirajte banku
NKS od 5.03 %
VIŠE INFORMACIJA
Za ponudu kontaktirajte banku
NKS od 5.03 %
VIŠE INFORMACIJA
Za ponudu kontaktirajte banku
NKS od 5.03 %
VIŠE INFORMACIJA

Pogledaj kalkulatore kredita i osiguranja

POGLEDAJphone POZOVI