Tvoj izbor u vezi sa kolačićima na ovom sajtu

Kako bismo ti obezbedili najbolje lično iskustvo, koristimo kolačiće za analiziranje tvog ponašanja na našem sajtu i prilagođavamo ih za tebe. Ako želiš da vidiš personalizovane ponude i samo relevantne oglase, prihvati sve kolačiće. Eventualno, možeš da podesiš koje kolačiće želiš da prihvatiš.

Pretraga
Granit Invest d.o.o.

Granit Invest d.o.o.

Granit Invest d.o.o.

GRANIT INVEST je kompanija sa bogatom tradicijom u građevinarstvu Srbije i širem okruženju. Tokom više od 40 godina poslovanja, razvila se u uspešan poslovni sistem koji je projektovao i realizovao brojne stambene, stambeno–poslovne i poslovne objekte. Velika stručnost i iskustvo naših inženjera i tehničara koji prate i primenjuju najnovija tehnolška dostignuća građenja i materijalizacije omogućavaju da se maksimalno izađe u susret potrebama i zahtevima klijenata.

Istorijat

GRANIT INVEST je registrovan početkom 1998. godine, ali je u srpskom gradjevinarstvu prisutan od 1980, najpre kao zanatsko – građevinska radnja. Vremenom smo prerasli u gradjevinsko preduzeće GRANIT, čija je delatnost bila građevinarstvo i trgovina građevinskim materijalom (kamen, keramika, sanitarija, itd.). Daljim razvojem ovog suvlasničkog preduzeća, organizacionom transformacijom i proširenjem delatnosti, nastao je GRANIT INVEST.

Glavna delatnost GRANIT INVEST-a je izgradnja poslovno-stambenih objekata, pribavljanje kvalitetnih lokacija i finansiranje izgradnje objekata na njima. Važan cilj i deo naše delatnosti je praćenje savremene tehnologije građenja i materijala, tako da naš tim inžinjera i tehničara obogaćuje svoje iskustvo i stručnost primenjujući najnovija saznanja i dostignuća u svom radu. 

1998
Godina osnivanja

Sve zgrade Granit Invest d.o.o. : 0 u prodaji od 1 prikazanih

0 u prodaji od ukupno 1 prikazanih